• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZIMOVANJE NA ZLATIBORU SKUPLJE NEGO MALDIVI: Šok cene na srpskoj planini, apartman "samo" 1.300€ - i to BEZ OBROKA

Autor Tamara Jovanović

Na srpskim planinama došlo je do značajnog poskupljenja smeštaja, a uprkos svemu, kapaciteti za praznike su skoro popunjeni.

 Paprene cene apartmana za doček na Zlatiboru Izvor: Rina

Tako su na Zlatiboru za novogodišnje praznike ostali samo apartmani čija cena "izuva iz cipela"

U pojedinim oglasima stoji da su apartmani koji su se u novembru izdavali za 25 evra za noć, tokom Nove godine poskupeli, te da koštaju 120 evra. I to nije sve. Pored stoji napomena da ukoliko želite da imate posteljinu i peškire to morate dodatno da platite. I naravno, ne možete da rezervišete manje od četiri noćenja.

Možda će vas zanimati

Međutim, apsolutni rekorder je jedan apartman na Zlatiboru koji nema uslove koliko dana ćete ostati, ali nudi smeštaj za dve osobe, 31. decembra i 1. januara za neverovatnih 1.330 evra. Samo noćenje, bez bilo kakvog obroka.

Kako stoji u opisu oglasa, u ponudi dobijate "ceo apartman, sa besplatnim wi-fi internetom i pogledom na planinu". U ovu cenu je uključena posteljina, da znate, da je ne pakujete."Apartman poseduje jednu spavaću sobu i kupatilo kupatilo. Ima trpezariju, opremljenu kuhinju i popločano dvorište sa pogledom na grad. Za goste su obezbeđeni peškiri i posteljina, a na raspolaganju im je i flat-screen TV sa kablovskim kanalima", stoji u opisu.

Pored cene od tačno 152.862 dinara potrebno je da se plati taksa u iznosu od 470 dinara, ali zato kažu da gosti mogu da dobiju besplatan wc papir.

Ova paprena cena mnoge je šokirala, budući da apartman, iako je uredan, apsolutno ne spada u kategoriju luksuznih. Nema ni saunu, džakuzi, bazen...niti obezbeđene obroke. Pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da bi letovanje na Maldivima ili Zanzibaru ili skijanje u poznatim evropskim gradovima platili čak i jeftinije.

(MONDO/Noizz)

Pročitajte i ovo

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mare

Ništa ljudi pičite na Durmitor tamo vam je dnevni ski pas 11 eura. A na Žabljaku sigurno nalazite smještaj ispod 50€ dnevno.

Stara Planina

@Mare Zasto bi isao tamo kada za iste pare mogu na staroj planini.ski pass 10 evra uz jos nekoliko usluga u ceni, cene smestaja solidne a o kvalitetu hrane da ne pricam.

Balkan info za polusvet.

Dok ima ovaca biće i vune...

special image