• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAMISLITE DA IMATE 12 MILIONA U DŽEPU: gde biste najpre uložili novac - SNOVI, ŽELJE ILI REALNE POTREBE

Izvor Promo

Mnogo je načina na koje možemo potrošiti novac, u zavisnosti od naših želja, planova i potreba, ali je isto tako lepo ako u to velikodušno uključimo i druge

 Mnogo je načina na koje možemo potrošiti novac Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Zamislite cifru 12.224.000 dinara na jednoj gomili. Da imate ovoliko novca, u šta biste ih u ovom trenutku uložili? Sigurno imate pregršt ideja i snova. Da li biste razmišljali racionalno ili biste odmah krenuli u ispunjenje mladalačkih snova? Možda je vaš san oduvek bila vikendica na planini i buđenje s pogledom na četinare?

Neko bi sigurno deo ovog iznosa potrošio na putovanja. Naša zemlja je toliko velika i toliko je mnogo predivnih destinacija da bismo ceo život mogli da je istražujemo i iznova i iznova budemo zadivljeni njenim lepotama. Oni sa preduzetničkim duhom i idejama sigurno bi novac uložili u pokretanje privatnog biznisa. U sličnom pravcu išli bi oni koji budućnost vide u poljoprivredi. Možda biste ostvarili san da imate svoj ranč negde van grada, sa rasnim konjima koje biste jahali po poljima?

Izvor: Promo

 Zaljubljenici u putovanja, prirodu i avanture razmislili bi o kamperu, vozilu potpuno opremljenom za život i njime putovali od jednog do drugog mesta iz snova, zaustavljajući se tamo gde je najleše... Ljubitelji vode sigurno bi kao investiciju izabrali plovilo- bilo da je u pitanju čamac, gliser ili nešto slično, sigurno bi uživali jezdeći na rečnim strujama i u osećaju slobode koji samo na vodi može da se doživi.

Ipak, ova količina novca može da se iskoristi i na drugačiji način - na primer za humanitarne svrhe ili za nešto od čega će cela zajednica imati koristi. Sjajan primer je „UniCredit Banka“. Kampanjom " 20 godina se zajedno trudimo da pokrećemo dobre stvari", ova banka obeležava dve decenije poslovanja u našoj zemlji. Tokom novembra i decembra od svakog realizovanog keš kredita i kredita za obrtna sredstva u vrednosti većoj od 200.000 dinara, banka je izdvojila 2. 000 dinara za projekte društveno odgovornog poslovanja. Za manje od meseca od početka kampanje prikupljeno je 12.224.000 dinara, a iznos koji bude prikupljen zaključno sa poslednjim danom decembra ove godine UniCredit Banka će tokom naredne godine usmeriti u projekte zaštite životne sredine i prirodnih resursa naše zemlje kojima je podrška najpotrebnija.

Lepo je kada čuvamo prirodu zajedno, jer to i jeste ono što nas u svim našim različitostima ujedinjuje!

Tagovi

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Delke

Kockao bih se do iznemoglosti! Las Vegas 10 dana.

DrMr

Stavio bih na kvotu 2 da dupliram.

ddj

Sve bi potrosio na sms poruke za Dalilu Dejana Cara i ostale idole

special image