• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija upozorava na lažne račune

Na teritoriji Beograda i Vojvodine cirkulišu lažni računi koji po izgledu u velikoj meri podsećaju na račune Telekoma Srbija. Zbog toga iz ove kompanije upozoravaju građane i poslovne korisnike na moguću zloupotrebu.

Uvidom u račun, koji su kompaniji dostavili korisnici, primećena je velika sličnost sa računima Telekoma Srbija i uslugama koje oni nude. U zaglavlju računa je navedena usluga - poslovni imenik, dok se fakturiše usluga interneta.

Kompanija podseća da se poslovni imenik deli besplatno u svim njihovim poslovnicama, odnosno da za isti nije potrebna novčana nadoknada.

Telekom Srbija nema nikakve veze sa osobama koje nude ovakvu vrstu usluga, zbog čega upozoravaju korisnike da obrate pažnju na moguću zloupotebu, kao i da zbog učestalih slučajeva lažnog predstavljanja, obavezno zatraže identifikaciju od osoba koje nude usluge Telekoma Srbija.

Na fotografiji možete videti izgled moguće zloupotrebe računa sa sklonjenim podacima firme koja je isti dobila, a koji podseća na račun kompanije Telekoma Srbija.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image