• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pada cena zakupa poslovnog prostora

Cene iznajmljivanja poslovnog prostora u Beogradu krajem 2009. pale su na rekordno niski nivo od 14 evra po kvadratnom metru za prostor A klase.

Prema istraživanju konsultantska kuća za nekretnine Kolijers (Colliers) u Srbiji, cene zakupa poslovnog prostora su na najnižem nivou od početka praćenja tržišta u Beogradu 2000. godine zbog ekonomske krize.

Prosečne tražene zakupnine za novi poslovni prostor u Beogradu su od 15,5 evra po kvadratnom metru mesečno za A klasu i od 12,5 evra za B klasu, a neto rente su od 14 evra za A klasu i od 11 evra za B klasu mesečno.

Ukupna količina poslovnog prostora u Beogradu klase A i B trenutno iznosi 732.000 kvadratnih metara, od čega se 73 odsto nalazi u centralnoj poslovnoj zoni, koja obuhvata centar Beograda i Novi Beograd.

Kompanija Kolijers posluje kroz 294 kancelarije u 61 državi, a bavi se posredovanjem u prodaji, iznajmljivanju i upravljanju nekretninama, hotelsku investicionu prodaju, procenama vrednosti, nadzorom korišćenja kredita i istraživanjem tržišta.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image