• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CENE SVIH NAFTNIH DERIVATA MORAĆE DA RASTU I U SRBIJI! Vučić: To uopšte ne zavisi od nas

Autor Uroš Matejić

Vučić se zahvalio portparolu Kremlja Dmitriju Peskovu.

 Kako uštedeti gorivo u automobilu Izvor: Small365/Shutterstock.com

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da cene energenata rastu svuda u svetu i da će i u Srbiji cene svih naftnih derivata morati da rastu, jer to uopšte ne zavisi od nas, kao i cena gasa. On je u izjavi za Pink iz Kruševca naglasio i da je zahvalan portparolu Kremlja Dmitriju Peskovu koji je rekao da će zabrinutost Srbije zbog plaćanja gasa u rubljama biti prioritet za Rusiju.

"Hvala Peskovu na tome, jer su ruski mediji objavili čim sam rekao da je za nas problem plaćanje u rubljama, zbog nestabilnosti valute. Hvala Peskovu na brizi i nadam se da ćemo i to uspeti da rešimo", rekao je Vučić.

Možda će vas zanimati

Vučić je rekao da Srbija ima dovoljno i šećera i soli i svega ostalog, kao i da je rešen problem nabavke mleka u prahu i svih drugih vitalnih proizvoda i da ljudi ne treba da brinu. Na pitanje kada je odlučio da se povećaju robne rezerve, Vučić je naveo:

"U novembru i početkom decembra, ali je trebalo i ranije da povećamo robne rezerve. Kao što ste primetili Kina pojačava nabavku uglja da bi sprečili dalji strahovit rast cene električne energije. Građani ne treba da brinu, ali ne mogu da se smejem, nije mi do toga. Nadam se da će biti dovoljno mudrosti da se zavrsi sukob i taj jezik koji nema veze sa diplomatskim jezikom i državama i kompanijama", rekao je Vučić i istakao da nikada nije video tu vrstu histerije.

On je izrazio bojazan da sve ovo što se dešava nije ni blizu onog što smo videli i kako kaže "plašim se da sam u pravu, ali nadam se da nisam".

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ena

Zaista cene svih naftnih derivata morace da rastu

Hari Poter

Zar placanje u rubkjama nije samo za zemlje koje su uvele sankcije. Mi nismo?

special image