• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBJAVLJENE NOVE CENE GORIVA U SRBIJI: Niže nego prošle nedelje, evo koliko će koštati evrodizel i benzin!

Autor Sara Gajić

Ministarstvo trgovine, turizma i telekominikacija je saopštilo nove cene goriva.

 Nove cene goriva u Srbiji Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Evrodizel se će od 20 sati danas do petka 13. maja u isto vreme prodavati po ceni od 202 dinara za litar, a motorni benzin evropremijum BMB 95 za 180 dinara za litar.

To je večeras objavilo Ministarstvo trgovine, turizma i telekominikacija.

"Cene benzina i dizela od 20 sati idu u rikverc uprkos tome što je nafta skočila u svetu", rekao je danas tokom obraćanja predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ministarstvo trgovine je ujedno naglasilo da su privredni subjekti koji obavljaju delatnost trgovine motornim i drugim gorivima na stanicama za snabdevanje prevoznih sredstava dužni da utvrđene maloprodajne cene derivata nafte primene odmah po objavljivanju na zvaničnoj internet stranici ministarstva.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

da

A, rikverc?

Milan

Gorivo pojeftinilo za 10 dinara, cene na svetskom trzistu skolice sad niko ne zna kakva je to odluka. Posle toga imamo povecanje cene struje za 30% minimalno. Presipanje iz supljeg u prazno. A minimalna plata i dalje ista. Bravo za onog ko nam to tako sve lepo servira i dize standard. Stvaraju se sve vece socijalne razlike. Na kraju cemo mi radnici, sve do jednog napustiti radna mesta. A na nasa mesta neka dodju sinovi i kceri vlasnika firmi da rade za iste uslove i iste pare kao i mi. Bolje dzabe sedeti nego dzaba raditi. Njihovoj deci sa 18 godina treba jahta na Dunavu da deca odmore od stresa, ali to mora zaraditi i omoguciti i zaraditi radnik koji prima platu 32000. Sramota!

titula

@Milan Ako cena dizela ode na 250-300, koliko i košta, onda I sve ostalo ode u nebesa!!! Cena struje, manje utiče na tržište i tako država kontroliše inflaciju koliko-toliko!!! Hoćeš kao u Nemačkoj, da litar ulja ode na 5-6 evra, pašteta na 300...?!!!

special image