• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"URADI SAM" KUĆE SU HIT, A CENE PRAVA SMEJURIJA! Neke koštaju samo 2.000€ - Naručuju se preko neta, a sklapaju za 2 dana

Autor Uroš Matejić

Male kuće na sklapanje poslednjih godina postaju sve veći hit, i mogu se kupiti online na Amazonu.

 Jeftine kuće na sklapanje Izvor: amazon.com/printscreen

Bilo na točkovima ili čvrsto uzemljene, kuće veličine oko 45 kvadrata ili manje postale su sve popularnije poslednjih godina. Nepopravljivi avanturisti koji žele da sa sobom ponesu na kampovanje putujuću kuću, mogu da izaberu dom na točkovima, a za komadić zemlje s obradivom površinom traže se one "nepokretne".

Male kuće na sklapanje poslednjih godina postaju sve veći hit, a i jedne i druge se mogu kupiti online na Amazonu i sličnim platformama, a nakon dostave delova jedino što treba je - da ih sastavite.

Možda će vas zanimati

Popularnost kuća koje u delovima dolaze preko onlajn prodavnica počela je da raste nakon krize 2007. godine, a pored onih kojima je potrebno jeftino rešenje, kupuju ih i ljubitelji prirode ili minimalisti koji ne žele da se izgube u preteranim kvadratima.

Oba se mogu kupiti na internetu, na primer na Amazonu, a nakon isporuke delova, sve što je potrebno je da ih sastavite u upotrebljivu celinu. Da bi sve funkcionisalo kako treba i da ne bi bilo nezgoda, struju i ostale detalje je bolje prepustiti profesionalcima.

"Uradi sam" kolibice se mogu pronaći i za manje od 2.000 evra, nešto veće kućice za 4.500, a cene ozbiljnijih kuća penju se i na cifru veću od 17.000 evra. Čak je nekoliko medijskih kuća objavilo je da je rasprodata jedna montažna kuća od 172 kvadratna metra, vredna 7.000 evra, za koju proizvođač tvrdi da se može izgraditi za osam sati i da se može isporučiti i mimo Amazona.

Dva do tri dana i dva para ruku su navodno dovoljni za postavljanje manjih primeraka. Osim truda utrošenog na spajanje delova, potrebno je i neko vreme dok se ne nađe kuća koja se može isporučiti u Srbiju ili neka druga varijanta kako bi novi dom srećno stigao na željenu adresu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 13

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lepa priča

Veoma povoljno, više nego montažne kuće, koje su takođe povoljnije od stanova. Treba vam samo plac. Recimo po većim gradovima ar placa košta oko 30.000 €, a treba vam minimum 4 ara placa + kuća, znači 200.000 ode kao od šale za kuću do 100 mkv, dok po selima i van grada plac je maltene džabe

heisenberg

@Lepa priča Pa neću sigurno baštensku drvenu kućicu da stavljam na Dedinje i Senjak..Gde košta ar placa 30000e? Pošto upravo kupujem plac na periferiji Smedereva, na 10min sporog hoda od Dunava za 1500e (5ari)

rale

a sta vi ocekujete? ovo je kucica za plac vikendicu za pecanje nije za stanovanje!? kakav ste tj smo narod ja gledam i citam pa kod nas je sve postalo mrznja ako nesto nemogu da kupim priustim odmah treba mrziti nekoga!aman ljudi sta vam je

special image