• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVE O VAUČERIMA ZA ODMOR OD 15.000 DINARA: Oni koji su već dobili 5.000, dobiće još! Evo kako da se prijavite

Autor Ivana Lazić

SIniša Mali je napomenuo da podela vaučera za odmor ima za cilj pomoć onima koji ne mogu sami da priušte sebi odmor, ali i želja države da promoviše lepote Srbije.

 Siniša Mali o vaučerima od 15.000 dinara za odmor Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Umesto 5.000 dinara, koliko je prethodnih sedam godina vredeo vaučer za odmor u Srbiji, sada je iznos po osobi povećan na 15.000 dinara. Oko 200.000 građana imaće pravo na ove vaučere, a 100.000 građana koji su već dobili vaučere od 5.000 dinara dobiće još 10.000.

Mali je poručio kako se radi o velikoj stvari za sve građane, kao i da prijava za vaučere počinje u ponedeljak, 27.juna. Svi koji ispunjavaju uslove mogu se prijaviti u poštama širom Srbije, a Mali napominje i da je želja da građani upoznaju svoju zemlju.

"Već od sutra će građani Srbije moći da se prijave. Dakle, 200 hiljada novih vaučera od po 15 hiljada dinara. U Pošti Srbije možete da se prijavite. Inače, mi smo početkom godine izdali 100 hiljada vaučera od po 5 hiljada dinara. On koji su dobili vaučere od 5 hiljada dinara, automatski će dobiti još 10 hiljada dinara. Tako da ćemo imati 300 hiljada građana kojima će država pomoći da svoje letovanje provedu u Srbiji. Želja nam je da pomognemo onima koji ne mogu to da urade sami, ali i da građani upoznaju svoju zemlju", kazao je Mali.

Govoreći o povećanju plata i penzija, Mali je napomenuo da će penzioneri imati najveće povećanje u poslednjih nekoliko decenija, dok će minimalci i plate biti duplo povećane.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Klaudio Kokanidja

Deciji dodatak za dvoje dece je vec 6000 jedno 15 godina,kad mislite da podignete tu lestvicu

special image