• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Car Show 2022 u Galerija Belgrade

Izvor Promo

Izložba najluksuznijih automobila na tržištu, Galerija Car Show 2022 održava se od 13. do 23.10. u Beogradu na vodi, na lokaciji Galerija Belgrade.

 Car Show 2022 u Galerija Belgrade  Izvor: Promo

U pitanju je manifestacija na kojoj će se naći sve ono najbolje, najmodernije i najglamuroznije što auto-industrija u ovom trenutku može da nam pruži. Biće prikazano čak 55 modela različitih vozila, među kojima će se naći eksluzivna premium vozila i fascinantni električni automobili, a naći će se ovde nešto i za ljubitelje dvotočkaša.

Pogledajte

01:00
Promo
Izvor: Promo
Izvor: Promo


Od brendova možete da očekujete velika imena kao što su Mercedes, Toyota, VW, Audi, Kia, Volvo, BMW, Honda, Mini, Jaguar, Land Rover, Ranger Rover, Hyundai, Ford, Mustang, MG, Nissan, Peugeot, Opel, SYM i Moto Morini.
Naravno, sve ove modele ćete moći da isprobate u test vožnji, a prodavci su specijalno za posetioce Galerija Car Show 2022 pripremili ne samo velika iznenađenja, već i specijalne ponude.
Manifestacija Galerija Car Show 2022, održava se u Galeriji od 13. do 23. oktobra, svakoga dana u periodu od 10 do 22 sata, a za sve posetioce ulaz i parking su besplatni.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image