• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKVE SU CENE HRANE U KATARU, PIVO NIJE JEDINO IZNENAĐENJE: Otišli u restoran, pa ih šokirao cenovnik! A porcije premale

Autor Ivana Lazić

Cene hrane u Kataru neprijatno su iznenadile brojne posetioce.

 profimedia-0738939001.jpg Izvor: Profimedia

Brojni posetioci Svetskog prvenstva u fudbalu žale se na cene u Kataru, a osim što je konzumacija alkohola ograničena, izgleda da i neke osnovne stvari nedostaju, te je nekoliko hiljada navijača iz svih krajeva sveta pre nekoliko dana satima čekalo na vrućini da uđe u fan zonu, a mnogi od njih su naposletku bili odbijeni. Za sve to vreme nisu mogli da kupe nijednu jedinu flašicu vode, a i da su mogli, pitanje je kolika bi bila njena cena. Ugostitelji su zbog striktnih pravila ove muslimanske zemlje znatno podigli cene kako bi dodatno zaradili na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, za neke osnovne stvari sada je potrebno izdvojiti višestruko više nego što je to ranije bio slučaj.

Tako jedan čizburger, kriška paradajza, kriška sira košta ni manje ni više nego 25 britanskih funti, odnosno oko 29 evra. Posetioci su nezadovoljni grčkom salatom, a u porciji dobijete nekoliko listića zelene salate, krastavca, paradajza i jedan komadić feta sira, a to košta  oko 11 evra.

Hot-dog možete da dobijete po ceni od 25 rijala, što je oko 800 dinara. Za sokove ćete morati da izdvojite 15 rijala, ili nešto manje od 500 dinara. Flašica vode je 10 katarskih rijala ili nešto više od 300 dinara. Cene piva su skoro 1.000 dinara, a mali burger i jedno malo bezalkoholno pivo na akciji koštaju 3.355 dinara.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

....

Juce sam na Hrt gledao emisiju i razgovore sa njihovim navijacima pre utakmice sa Marokom i jedno od pitanja je bilo kakve su cene hrane. Ljudi govore da su cene na nivou kao kod njih u Hrvatskoj ako ne i jeftinije. Pice, burgeri i ostala hrana.

special image