• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"OVOM ČOVEKU SAM UPLATILA 600€ ZA KIRIJU I DEPOZIT": Jovana očajna, našla odličan stan u centru Bg, pa ispao problem

Autor Ivana Lazić

Jovana je naišla na primamljiv oglas za izdavanje stana, ne sluteći da će biti žrtva prevare.

 Prevara sa izdavanjem stana u Beogradu Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Facebook/Screenshot

Na grupi za oglase za izdavanje stanova javila se devojka koja tvrdi da je muškarcu uplatila 600 evra za kiriju i depozit. Jovana je na Fejsbuk grupi "Izdavanje stanova Beograd“ objavila fotografiju finansijske transakcije na ime muškarca N. Z. u iznosu od 70.370 dinara. Ona je objasnila da je uplatila novac za kiriju i depozit, a transkacija je izvršena 23. novembra ove godine.

Ona je korisnike Fejsbuka zamolila da joj pomognu da pronađe ovog čoveka.

"Ja sam ovom čoveku uplatila 600 evra na račun i sutra je trebalo da mi da ključeve i da odemo do notara da overimo ugovor. Molim vas ako imate nekakvu informaciju odakle je ili ko je zapravo, podelite ovde“, napisala je ona.

Čovek koji se predstavio kao pedijatar iz Novog Sada oglasio je stan za izdavanje. Kako je naveo u objavi, reč je o stanu u Cvijićevoj ulici,površine 46 kvadrata, nameštenom i sređenom.

Izvor: Facebook/Screenshot

"Stan je useljiv od 1. decembra, izdajem ga na duže vreme ozbiljnim i odgovornim stanarima“, naveo je "vlasnik“.

Cena kirije je, prema njegovim rečima, 300 evra, a depozit je takođe u visini jedne kirije, pa bi prvi trošak stanara koji se useljava bio 600 evra. Jovanu je ovaj oglas privukao zbog izuzetno povoljne cene za stan ove površine na tako atraktivnoj lokaciji. Ipak, njena sreća bila je kratkog daha, a svoje iskustvo kasnije je podelila sa drugim članovima grupe, kako ne bi još neko naseo na ovu prevaru.

Navodni vlasnik stana je Jovani najpre poslao fotografije stana, a budući da se predstavio kao neko ko živi u Novom Sadu, stan nije mogao da otvori za pokazivanje pre subote.

"U sredu smo se čuli još jednom da potvrdim da sam zainteresovana za stan, a on mi je tada rekao da je stan moj ako budem imala sreće da se ne izda do subote. U toku razgovora smo došli do toga da on traži celokupan iznos, depozit i kiriju, da bi stan bio moj. Dakle, samo na osnovu fotografija“, navela je Jovana.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

bez morala i sankcija

Svi komentari podrzavaju prevaranta, a osudjuju devojku za njenu "naivnost". Nije problem u njenoj brzoj odluci i ukazanom poverenju, vec u prevarantima koji se smatraju "sposobnim" u nasem drustvu i prolaze nekaznjeno, cak sta vise sa aplauzom "kako, šišaju ovce".

Sanja

Koliko glup moraš biti da nekome tako pokloniš 600 e ....no comm....

Nata

Uplati i drugi put na nevidjeno....Ljudska glupost nema granice ......

special image