• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CENA DOČEKA U BEOGRADU 1.000 EVRA?! Paprene cene samo za ulaz, za večeru potreban minimalac - ceo grad već RASPRODAT!

Autor Aleksandar Blagić

Nova godina se bliži, a ljudi uveliko traže pogodno mesto gde bi uz muziku, hranu i piće ispratili staru i dočekali Novu godinu. Cene u Beogradu su otišle u nebesa jer je doček na nekim mestima čak 1.000 evra!

 Cene za doček Nove godine Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Cene u Beogradu za doček Nove godine su drastično skočile, praktično su otišle u nebesa. Doček se bliži i narod uveliko traži pogodno mesto za doček Nove godine uz prijatelje, muziku, hranu i piće. Aleksandra Mikata iz Turističke organizacije Beograda navodi da je na nekim mestima u Beogradu cena 350 evra samo za mesto i večeru, dok se negde samo ulaz plaća 200 evra, a negde je cena otišla predaleko - i do 1.000 evra!

"Nama je cela godina rekordna, takođe očekujemo rekorde i za Novu godinu. Do oktobra je bilo milion dolazaka što je odličan rezultat pogotovo u odnosu na prošlu godinu i ostvarili smo 2,5 miliona noćenja. Nema mesta za Novu godinu, ali uvek se nađe, uvek neko otkaže, pomeri, nešto se desi... Beograd je pun, kafane su rasprodate", kaže Aleksandra Mikata iz Turističke organizacije Beograda.

Otkrila je i koji je opseg cena.

"Opseg cena je od 0, pa sigurno do nekih 200, 300, 500, pa i do 1.000 evra. Sve zavisi šta volite. Mislim da je cena od 30, 40 evra u nekom klubu", dodala je ona.

Mikata je navela šta se u Srbiji, tradicionalno, najviše traži za doček.

"Svi vole da spoje lepo i korisno i onda u Beogradu znaju da tu nema promašaja, da će uvek biti dobar provod i ne samo 30. i 31. nego i 1. januara zbog Ulice otvorenog srca", istakla je Aleksandra Mikata.

(MONDO/TV Prva)

Pročitajte i ovo

Komentari 35

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Curica

Ajme tisucu eura..pa ko to tako slavi?Mada razumem one milijunase...samo oni ti nece za Bg...I nece dati te pare ..idu kud je njima lipo.

ping pong

"Svi vole da spoje lepo i korisno i onda u Beogradu znaju da tu nema promašaja, da će uvek biti dobar provod i ne samo 30. i 31. nego i 1. januara zbog Ulice otvorenog srca", istakla je Aleksandra Mikata. 😂😂😂😂😂 Ma idi...

Đole 031

Nova godina. Koji je to praznik.?

special image