• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kompanija SIBERIAN WELLNESS preuzela fabriku Dahlia

Izvor Promo

Međunarodna kompanija Siberian Wellness postala je novi vlasnik fabrike Dahlia, koja proizvodi brendove Becollino, Hera i kultne losione za brijanje i negu kože Brion.

 Kompanija SIBERIAN WELLNESS preuzela fabriku Dahlia Izvor: Stefan Simonović

Ugovor u iznosu od 15 miliona evra obuhvata vrednost zemljišta, proizvodnog kompleksa, tehnologije i opreme.
„Preuzimanjem fabrike za proizvodnju kozmetike Dahlia završen je proces kupovine. Uz postojeće kapacitete proizvodnih platformi otvaraju se mogućnosti za širenje proizvodnje. Pokrenućemo lokalnu proizvodnju određenih Siberian Wellness proizvoda, proširivaćemo asortiman postojećih brendova, poboljšaćemo sastav i trudićemo se da u recepturama ne budu samo plodovi sibirske, već i srpske prirode. Zahvaljujući tome smatramo da ćemo vratiti Dahliji reputaciju regionalnog lidera“, izjavila je Tatjana Gorohovska, predsednica Siberian Wellness-a.
Kompanija Siberian Wellnes planira da izvrši rebrending i sačuva prepoznatljivost proizvoda na koji su potrošači navikli u regionu, ali i da ih učini interesantnijim savremenim potrošačima. Ono što je najvažnije je da će proizvodi biti kvalitetniji i još prirodniji.
„Siberian Wellness prisutan je na tržištu Srbije već gotovo 10 godina, i brend ima odličnu reputaciju – klijente asocira na kvalitet i efikasnost. Svi proizvodi iz asortimana Siberian Wellness-a su napravljeni u skladu sa najstrožim međunarodnim standardima kvaliteta. Kompanija posluje u okviru strategije globalnog proširivanja i proizvodna platforma u Srbiji otkriva nove mogućnosti za rad na tržištu Balkana, Evrope i Turske“, rekla je Dragana Orlandić, CEO Dahlia.

Siberian Wellness posluje na globalnom tržištu već 26 godina i ima klijente i konsultante iz 60 zemalja sveta. Jedan su od svetskih lidera u proizvodnji prirodnih proizvoda namenjenih lepoti, zdravlju i sportu. Kompanija poštuje stroge ekološke standarde tokom proizvodnje i podržava značajne ekološke projekte, koji su usmereni na zaštitu životne sredine i očuvanje biljnih i životinjskih vrsta.
Koreni kompanije Dahlia sežu u 1924. godinu. Prvi naziv kompanije je bio “Engleska drogerija Union”, a nalazila se u strogom centru Beograda. Ova drogerija posedovala je laboratoriju, u kojoj su se proizvodili kozmetički preparati, ali se bavila i prodajom najpoznatijih svetskih brendova parfema, krema, pudera. “Union” je u to vreme posedovao i licencu engleske firme “Elizabet Arden”, koja se tada punila i prodavala u Beogradu. Uoči stogodišnjeg jubileja Dahlia sada ima nove mogućnosti za rast.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image