• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radujko: Telekom daje više za KSS

Generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko demantovao je navode selektora košarkaške reprezentacije Dušana Ivkovića u vezi sa sponzorskim ugovorom sa najvećom telekomunikacionom kompanijom u zemlji.

"Poštujući beskrajno sve sto je Dušan Ivković učinio za našu i svetsku košarku, to što je on danas rekao neću nazvati pravim imenom.

Prava istina je da je zagarantovani iznos novog ugovora čak pet puta veći od garantovanog iznosa iz prethodnog ugovora, a da je ukupni iznos koji predviđa nagrade za ostvarene rezulate veći skoro 50% od starog ugovora.

Zašto gospodin Ivković, živa legenda, daje izjave koje nisu tačne i nisu u opisu posla selektora, nije pitanje za sponzora nego za Košarkaški savez, koji na taj način sigurno neće privući sponzore. Jer, sponzori u normalnom svetu za svoj novac dobijaju unapređenje poslovnog imidža, a ne ničim izazvanu štetu", izjavio je generalni direktor Telekoma Branko Radujko.


Na konferenciji za novinare Dušan Ivković je rekao da je Košarkaški savez Srbije u finansijskim problemima i da je očekivao veći sponzorski ugovor od Telekoma Srbija.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image