• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RASPLAMSAO SE RAT DELIJA I GROBARA ZBOG PROZIVKE U SLAGALICI! Peckao, izgubio, pa okačio Tvit zbog kog se usijala mreža!

Autor Uroš Matejić

Delije napale Grobara zbog prozivke u Slagalici, on im odgovorio: "Ponovo ću uraditi isto".

 Delije i Grobari nastavili prozivanje zbog Slagalice Izvor: YouTube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Suparnici u TV kvizu znanja su suparnici i kada je reč o srpskim klubovima, što je pokazala poslednja epizoda Slagalice u igri "Skočko", kada je Arsenije pokušao da da rešenje kolone i rekao: "Zvezda, zvezda, karo, karo". Kada je red došao na Aleksu rekao je "Da odgovorim kolegi", a njegova kombinacija je bila: "Herc, herc, zvezda, zvezda".

Međutim, "bitka" između večitih rivala je dobila nastavak na društvenim mrežama, pošto je Arsenije aktivan na Tviteru, gde često izražava navijačke stavove Grobara, a tako je prokomentarisao i njegovo učešće u poslednjoj emisiji.

Slagalica
Izvor: YouTube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

"I kada ne budem prvi ja", poručio je, što je parafraziranje pesme koju često Grobari pevaju posle poraza pred svojim igračima.

Na ovo su se nadovezali mnogi navijači Zvezde, koji su prozivali na ovoj društvenoj mreži zbog prozivke u vidu "Karo, karo, zvezda, zvezda" u igri Skočko.

"Plači Arso moj", "Šta bi Arso, jel ti Čović pokvario miša?", "Ne loži se", "Ima i ta sledeća sezona", samo su neki od komentara. Bilo je i Grobara koji su ga pohvalili za otvaranje u igri Skočko, a on im je poručio "Samo tako i nikako drugačije", čime je faktički najavio da će ponoviti isto i u novoj epizodi Slagalice.

Potom je odgovorio i na prozivke nekih navijača Zvezde, istakavši da mu je drago što je sve ispalo ovako i da se tačno vidi vokabular komentatora na Tviteru.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 86

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

skocko

Pustajte cesce slagalicu.

Hrizantema

Očekujem da će franjevci da gepekuju supervizora Slagalice i da ulete u režiju i da im objasne da nije bilo fer da izgube a zatim će uleti neko iz JSD da davi crno belog takmičara ili će se neko skinuti go u publici. Nakon toga pobedjuju 100% usput pljuvajući sve okolo da su državni projekat i sl. Fini neki Jugosloveni.

Zvezda IDEA Zagreb

Pa ne možemo svi da budemo stub srBstva. Ti si razvio opsesiju nekim fiktivnim likom iz Lomnice kako bi dao oduška svojim frustracijama koje izgleda nikad nećeš prevazići. Kako tužno.

special image