• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija o odluci RATEL-a

Telekom Srbija saopštio povodom odluke RATEL-a da će najpre obavestiti svoje akcionare.

Telekom Srbija objavio je saopštenje povodom odluke RATEL-a, u kojem se navodi:

"Primili smo odluku Ratela. U skladu sa poslovnom kulturom i pravilima korporativnog upravljanja, odluku nećemo komentarisati pre nego sa njom upoznamo svoje akcionare i pre nego je pažljivo analiziraju korporativni organi.

Javnost ćemo, blagovremeno i u skladu sa propisanim rokovima, obavestiti o svemu što je predmet njenog interesovanja, a tiče se poslovanja, prava i obaveza akcionarskog drustva Telekom Srbija.

Napominjemo još jednom da insistiramo na transparentnoj i potpunoj liberalizaciji tržišta telekomunikacija, zasnovanoj na ekonomskim principima, sa istim pravima i šansama za sve učesnike na tržištu. U tom smislu, primenićemo svaku konačnu i izvršnu odluku regulatora, poštujući u svemu zakon, procedure i konkurenciju.

Pune dve godine insistiramo na transparentoj i potpunoj liberalizaciji tržišta fiksne telefonije, sa istim pravilima za sve učesnike. Korisnicima to zasigurno donosi mogućnost izbora. Pored toga, može da donese i raznovrsnije usluge, ali i ekonomske cene koje se kreiraju na tržištu, umesto kao do sada u državnoj administraciji. Na kraju, to može da dovede do dodatnih investicija što opet predstavlja posrednu korist za svakog gradjanina i nacionalnu ekonomiju".

(Telekom Srbija)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image