• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVO POSKUPLJENJE U SRBIJI! Skače cena gasa - Evo od kad ćemo ga više plaćati i za koliko

Autor Ivana Vlajković

Gas poskupljuje od 1. maja i ne bi trebalo da pređe 10 odsto.

 Poskupljuje gas u Srbiji Izvor: TV K1/Screenshot

Prvo poskupljenje gasa očekuje nas od 1. maja i ne bi trebalo da pređe 10 odsto, izjavio je generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović.

Bajatović je kazao je da ako tržišna kretanja budu kao što se predviđa, drugog poskupljenja gasa možda i ne bude. "Već sada je gas na berzi 450 ili 500 dolara za kupovinu, a mi ćemo ga imati po naftnoj formuli na oko 320 i ne verujem da će biti bitne promene do kraja godine. Možda će nas to jedno poskupljenje posle 1. maja dovesti na nulu pa ćemo da vidimo sa državom šta ćemo da radimo. Imamo troškove, pre svega kamate. Majsko poskupljenje po našoj računici ne bi trebalo da pređe deset odsto i neće", kazao je u emisiji "Uranak" na televiziji K1.

Ako ipak bude sledećeg poskupljenja, ono će se desiti u poslednjem kvartalu i neće prelaziti deset odsto, rekao je generalni direktor. "To pokazuju sadašnje računice Srbijagasa, a sumnjam da smo pogrešili i mi i Svetska banka i Ministarstvo finansija. Cene će padati u narednom periodu i to je dobra vest. Nadam se da neće biti poremećaja na tržištu", izjavio je. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Putinoljub !

Slika i prilika ...

Pop

A onda sledi zbog cene gasa poskupljenje svega.Penzioneri radujte se,dok stigne povecanje vrednost penzija bice ista kao danas.Samo vise papira i teoretski osecaj da imas vise ha ha ha.

Спасибо вам русофили.

Ово вам је Сораби руски човек, овај. И како неко, при чистој свести издравој памети, да подржава Путинову Русију или Укрорајх? Зашто не гледамо своја посла.

special image