• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIKENDICA GOTOVA ZA 3 DANA, CENA 10.000 EVRA! Ove kuće su sve popularnije u Srbiji, glavne su na oglasima - 400€ KVADRAT

Autor Aleksandar Blagić

Kuće od drveta postaju sve popularnije jer cela kuća može da bude spremna za useljenje za svega tri dana i to po ceni od 10.000 evra.

 Kuća od drveta oglasi spremna za useljenje za 3 dana Izvor: YouTube/screenshot/Nenad Maric

Kuća od drveta postaju sve popularnije na ovim prostorima zbog brze i jeftine gradnje. Oglasi na društvenim mrežama su već puni sa završenim kućama, ali se može praviti i po zamisli kupca.

Cena kvadrata kreća se od 400 evra, a cela kuća za useljenje može da bude spremna za tri dana i to po ceni od 10.000 evra. Ovakve kuće se svuda projektuju, a firme koje posluju u Srbiji rade i isporuku u drugu zemlju.

Jedan takav oglas privukao je pažnju na društvenim mrežama, gde u cenu od 400 evra po kvadratu, kako tvrde ulaze sve vrste izolacije, podne, zidne, krovne. Uračunata je i kompletno zastakljena stolarija, krov, oluci, sprovedena struja, kao i stepenište po želji kupca, ali i carina, prevoz i montaža.

"Cena ovih kuća je 400 evra po kvadratu. Imamo neke koje su gotove i reklamiramo ih na našoj stranici, ali isto tako možemo da ih pravimo po želji kupca. Iako poslujemo u Srbiji, moguće je transportovati i montirati i u drugim zemljama. Za neke koje prodajemo u cenu je uračunata i carina, prevoz i montaža", kažu iz jedne firme koja se bavi izradom montažnih kuća od drveta.

Iz druge firme navode da kvadrat prodaju po 700 evra. Kako tvrde, u pitanju je najkvalitetniji materijal i puno drvo, te ovakve kuće mogu trajati godinama.

"Kvadrat je 700 evra, a cenu formira kvalitet materijala. Mi koristimo najkvalitetnije drvo, 23 cm i u to je sve uključeno, dakle i prevoz i montaža i izolacija. Može da bude i mnogo jeftinije ukoliko imate sopstveni prevoz i nekog svog da vam montira", kažu iz druge firme.

(MONDO/Blic)

Pročitajte i ovo

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

aha

Lepo to izgleda na papiru,probajte u stvarnosti da dobijeti po toj ceni.Sve je to za naivce,ova na slici je puta tri.Nekada je to stvarno bilo povoljno,sad racunaju i poskupljenje gvozdja iz Ukraine ,a brvnara od drveta???

Djo

Vidim da se mnogi čude, a glupi samo tako, to su brvnare one nemaju temelj, pod broj jedan, dva to su prelazna rešenja, kad neko kupi imanje ili poseduje sa sve vodom strujom, stave brvnaru dok se stara renovira ili izgradi nova prava kuća sa temeljom a ova ostaje kao pomoćni objekat, i naravno dolazi u delovima za tri dana dve montaža, uvođenje vode, struje ako imaju ovlašćenog električara, i šta vam nije jasno....

laž

@Djo za tri dana sigurno nije gotova kuća pa taman da gazda iznajmi duvački orkestar da mu pirka po temelju/betonu,gletu i farbi.

special image