• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HITNO SE PRODAJE KUĆA OD 170 KVADRATA NADOMAK BEOGRADA: Sve luks, ima bazen i teretanu - CENA SNIŽENA! Evo gde se nalazi

Autor Ivana Lazić

Kuća na Fruškoj Gori od 170 kvadrata kompletno opremljena, ponuđena na prodaju.

 Prodaje kuću sa bazenom na Fruškoj Gori po ceni od 200 000 evra Izvor: Facebook/screenshoot

Frušku goru smatraju jednom od najlepših predela Srbije, ima 16 jezera, 40 vodopada i čak 17 manastira, zbog čega je zovu srpskom Svetom Gorom. Ljubitelji prirode rado ovde provode vikend ili mini odmor, a na oglasima se često mogu videti odlične vikendice za prodaju ili izdavanje. 

Tako se na jednoj grupi pojavio oglas za prodaju kuće od 170 kvadrata, sa velikim bazenom, džakuzijem, teretanom i raznim atrakcijama za decu. U oglasu je navedeno da je u pitanju hitna prodaja, a cena je snižena. 

"Prodajem kuću na Fruškoj gori, odlična lokacija za odmor i opuštanje u prirodi, privatnost i mir zagarantovan. Kuća poseduje kuhinju ful opremljenu, trpezariju i dnevni boravak, kupatilo sa tuš kabinom u prizemlju.

Ono što je čini posebnom je bazen, smešten na osunčanom delu terena, 12x6 metara, novoizgrađen, sa toplotnom pumpom za grejanje vode, džakuzi za 4 osobe, 2 ležaljke sa masažom, slanom vodom i kompletni automatski sistem za pročišćavanje vode.

Na prvom spratu se nalaze tri spavaće sobe i wc. Kuća od 170m2 je okružena terenom od ukupnih 3000 m2 na kome se nalaze sadnice raznog voća i vinograd. Poseduje etno sto i etno roštilj, teretanu i razne atrakcije za decu. Kuća poseduje sopstveni bunar, video nadzor i alarm. Prodaje se kompletno opremljena i odmah useljiva. Cena imanja spuštena na 200.000 evra!", stoji u objavi, a vlasnica navodi da je u pitanju hitna prodaja. 

(Mondo)

Pročitajte i ovo:

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Igor

Sta je ovda lux?

Teško

Što kažu dole za vikendicu, teško. Prvo zbog poreza na kuću od 170 mkv, plus porez na bazen. Kuća se mora održavati cele godine. Ovolika kuća je pogodna za porodicu od 10 članova. Rade se planski i namenski, osim ako se pere novac. Prošla su vremena luksuza i sada se mora živeti racionalno. Ipak, kuća može biti pogodna za izbeglice sa ratišta koji imaju keš, možda da se udruže 2-3 porodice, kojima odgovara ovakvo mesto. Što se tiče cene, kvadrat je preko hiljadu €, što je solidna cena, ne i jeftino

Šture

Čim potpišem za real ili barsu, odmah kupujem!

special image