• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od jeseni Dinakardom plaćanje u 185 zemalja

Srpska platna kartica moći da se koriste na mreži kompanije "Discover Financial Services", vlasnika sistema "Diners Club International" i "Discover Card".

Posle sedmogodišnjeg rada u Srbiji, sa gotovo 150 miliona uspešnih plaćanja i podizanja gotovine, nacionalna platna kartica Dinakard će od jeseni biti prihvaćena i u inostranstvu, u više od 185 zemalja sveta, saopštila je danas centralna banka

Ugovor o tome su potpisali predstavnici kompanije "Discover Financial Services" i Narodne banke Srbije (NBS), navedeno je u saopštenju.

Dinakard kartice će moći da se koriste u mreži kompanije "Discover Financial Services", vlasnika nekih od najvećih kartičnih sistema kao što su "Diners Club International" i "Discover Card".

Dinakard kartice će se prihvatati na milionima prodajnih mesta, koja nose znak "Discover Card" ili "Diners Club International" i na više od 675.000 mesta za isplatu keša širom sveta.

"Discover Financial Services" je jedan od najvećih izdavalaca platnih kartica u SAD. Njihova poslovna mreža se sastoji od "Discover Network", sa milionima prodajnih mesta i bankomata, "Pulse", jedne od najvećih mreža bankomata u SAD i "Diners Club International", globalne mreže koja je prisutna u više od 185 zemalja sveta od 1950. godine.

Više informacija se može naći na internet sajtu www.discoverfinancial.com, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image