• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA STAN NA DEDINJU KOJI KOŠTA 3,3 MILIONA€! Ima 733 kvadrata, 5 soba i 6 KUPATILA, pršti od LUKSUZA

Autor Jana Desovski

Luksuzan stan na Dedinju se prodaje za 3,3 miliona evra.

 Screenshot_1.jpg Izvor: Youtube/Gradnja/Screenshot

Luksuzni stambeni kompleks "Novi Dorćol" sa prosečnom cenom kvadrata od 4.430 evra prestigao je neprikosnoveni "Beograd na vodi" u kojem je cena kvadrata 4.215 evra. "Novi Dorćol“ je stambeno-poslovni kompleks od 20.000 kvadrata koji se nalazi na beogradskoj opštini Stari grad, u Venizelosovoj ulici, a sastoji se od 347 stanova, koji variraju od 34 pa do 230 metara kvadratnih.

Mansion Global (međunarodna agencija za prodaju luksuznih stanova) je na sajtu objavila oglas o prodaji penthausa na Dedinju čija cena je 3.300.000 evra. "Smešten na mirnoj i prestižnoj lokaciji na Dedinju, okružen je ambasadama i diplomatskim rezidencijama u Koste Racina. S neverovatnim panoramskim pogledom na grad od 360 stepeni, veličina penthausa je 464 metra kvadratna i uključuje vlasništvo nad dodatnim sadržajima unutar zgrade – zatvoreni spa centar sa bazenom, teretana i lounge prostorija, ukupne površine 733 kvadrata. Zgrada predstavlja pažljivo odabranu mešavinu najkvalitetnijih materijala i tehnologija što rezultira jednim od najboljih životnih prostora koje Beograd može da ponudi. Prelepo uređena kancelarija čini savršeno mesto za udobno obavljanje posla, dok sadržaji obezbeđuju mesto za vežbanje, masažu ili golf."

Penthaus ima pet spavaćih soba i šest kupatila. Izuzetno je svetao zbog velikih prozora, a dužinom cele nekretnine je terasa s koje puca pogled na grad, piše zadovoljna.nova.

 (MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stan

koji ima više kupatila nego soba, svašta, kome treba takav

Curica

Super samo jos da se uselimo

special image