• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEVEROVATNE CENE VIKENDICA BLIZU BEOGRADA, PLANULA PRODAJA: Oglasi puni prelepih kuća, evo šta se sve nudi

Autor Ivana Lazić

Cene vikendica u Srbiji značajno su porasle naročito posle epidemije koronavirusa, kada je planula prodaja nekretina van Beograda.

 Cene vikendica blizu Beograda Izvor: kupujemprodajem.com

Cena kvadrata u Srbiji znatno je skočila u poslednje tri godine, što je kupce nekretnina sa manjim budžetom stavilo u nezgodan položaj. Naznaka da će kvadrat uskoro pojeftiniti skoro da nema. Prodaja vikendica sve je popularnija, a mi smo pogledali kakve su cene na oglasima za okolinu Beograda. 

"Vikendica se nalazi u kampu, Jabukov cvet, na 40km od Beograda. Cena 8.000 evra, 30 kvadrata+kamp prikolica. U prikolici su plakari i kreveti za 3 osobe (nema instalacija, šporeta, frižidera ). Na 500m od vikendice je Dunav. Kuhinjica je ispred vikendice, struja, wifi, klima, mesečni troškovi 2500. Pravo mesto za odmor, druženje i uživanje u prirodi. Cena 7.500 evra"

Vikendica u Banatskom Brestovcu

"Vikendica u kampu Jabukov Cvet, Banatski Brestovac 40 km od Beograda kvadrature 30 kvadrata mesečni izdaci 2. 500 din struja, voda, klima, mokri čvor, internet. Blizina Dunava 400 metara ima kanal u kampu za pecanje. Kamp je ograđen zatvorenog tipa samo za članove kampa ima domara od 0h do 24h. Pravi Raj za ljubitelje prirode ribolovce i lovce. Cena 8.000 evra.

"Prodajem sojenicu na levoj obali Dunava, 800m nizvodno od Pupinovog mosta. Plac 5 ari i sojenica 25m2, nije osposobljen prilaz kolima. Cena 10.000 evra", 

"Vikendica u selu Vojvode Stepe (okolina Kikinde), na 1.5h vožnje od Beograda. Oba placa imaju zajedno oko 20ari. Kuća ima oko 70 kvadrata, potrebna ulaganja. Cena 11.000 evra"

Vikendica na Beloj Steni

"Vikendica na ostrvu na Beloj Steni kod Pančeva na Dunavu u perfektnom stanju od čvrstog materijala. Prizemlje i sprat po 22m2, špajz 4m2, tavan, šupa, wc-kupatilo u pločicama sa wc šoljom, dvorište. 20 metara od obale, ima svoje mesto za čamac. Nov nameštaj ide zajedno sa vikendicom. PVC stolarija, 5 kreveta, šporet i peć Alfa plam, Zanussi sporet na gas, frižider LIEBHER 200l sa frizom na struju (sve u garanciji 5 godina), ventilator, Grunding LCD TV 22", 6 solarnih panela po 140W+inverter 1,5KW sve u perfektnom stanju. Toplotna i zvučna izolacija. Može da se živi preko cele godine. Cena 21.000 evra.

Vikendica na Dunavu

Vikendica na obali Dunava, nalazi se blizu Kovina, na 65km od Beograda. Dvospratna kuca od 98m2, struja i voda (tehnička, nije za piće). Poseduje dnevnu sobu, kupatilo i kuhinju sa trpezarijom. Na spratu se nalazi hodnik i dve ostave i velika spavaća soba. Još jedna odvojena ostava se nalazi iza kuće. Cena 30.000.

Vikendica Koraćica na Kosmaju

Kuća od 89kvm nalazi se na 250m od centra sela Koraćica (pošta, prodavnice, kafići, autobuska stanica). Kroz centar sela prolaze 2 autobuske lokalne lastine linije sa ukupno 12 dnevnih polazaka iz Mladenovca. Vazdušnom linijom je vidljiv vrh Kosmaja (4km) koji je putem udaljen 5,5km. Mladenovac je udaljen 8km dok je Selters banja udaljena 7km (7 minuta vožnje). Cena vikendice je 36.000 evra.

(Mondo)

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milord

Kada ovi skorojevići shvate koliko tu posla ima, pri tome mnogo love odlazi, mnogo vremena a malo uzivanja... Sad su se svi primili a za 5 god ima da ih poklanjaju

special image