• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SREĐENA KUĆA SA PLACOM ZA BISNIS BLIZU CENTRA BEOGRADA! Blindirana vrata, drveni prozori i hotelsko kupatilo (FOTO)

Autor Aleksandar Blagić

Na jednoj "Fejsbuk" grupi pojavio se oglas savršeno sređene kuće od 55 kvadrata koja je uknjižena i ima plac od šest ari.

 Kuća 55 kvadrata Beograd plac Izvor: Printscreen/Facebook

Cene nekretnina su sve veće usled inflacije koja je prouzrokovana pandemijom koronavirusa, a potom i ratom u Ukrajinom, ali se uprkos tome mogu pronaći lepe nekretnine za pristojan novac. Takva kuća, odnosno oglas za istu, je osvanuo na jednoj "Fejsbuk" grupi.

Kuća ima 55 kvadrata, uknjižena i ima plac od šest ari. Na placu su smokve, jabuke, grožđe, šipak, raznovrsne biljkea, a ima dovoljno prostora za pokretanje malog biznisa sa prodajom voća ili cveća, ili čak oba zajedno.

Pogledajte fotografije ove kuće u Beogradu

Kuća se nalazi u Maloj Moštanici koja pripada beogradskoj opštini Obrenovca. Od centra Beograda udaljena je 22 kilometra, a prodavac je u oglasu naveo šta sve poseduje kuća.

"Potkrovlje je kompletno renovirano. PVC vrata i prozori. Višenamenski prostor sa kuhinjom i odvojeno novo kupatilo. Prizemlje je u izvornom stanju, funkcionalno. Spavaća soba, trpezarija, kuhinja, WC, ostava sa zasebnim ulazom. Drveni prozori, blindirana ulazna vrata. Dve kapije, sigurno, ušuškano, kuća se ne vidi sa ulice. U blizini je dom zdravlja, pošta, prodavnica, crkva i škola, a cena 43.000 evra", naveo je prodavac.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:05
"U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA" Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO/Kurir)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image