• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CARINA PRODAJE LUKSUZNE TRAJNO ODUZETE AUTOMOBILE! U PONUDI 43 VOZILA! Početna cena džipa "land rover" 850 evra

Autor Ivana Vlajković

Carinarnice Priština i Niš 22. septembra organizuju e-licitaciju trajno oduzetih vozila.

 Licitacija Automobila, Carina Izvor: licitacije.carina.rs/printscreen

Uprava carina objavila je na svom sajtu da Carinarnice Priština i Niš 22. septembra organizuju e-licitaciju trajno oduzetih vozila. 

Zainteresovani za učešće mogu da se prijave preko sajta Uprave carina. U ponudi je 29 putničkih, tri teretna vozila, devet motocikala, jedan kvad, jedan traktor, jedna prikolica, nekoliko pogonskih motora i drugih delova za vozila. Vozila su mogla da se pregledaju 13. septembra od 9 do 12 časova u Ulici Miloša Obilića 155, Gadžin Han. 

Za učešće na licitaciji mora da se uplati kaucija, a rok je 18. septembar. U ponudi su brojna vozila, poput automobila "škoda octavia" čija je početna cena 600.000 dinara (oko 5.100 evra), automobila "audi A8" čija je početna cena 2.200.000 dinara (oko 18.800 evra). Takođe se prodaje i vozilo marke "hjundai I40" čija je početna cena 150.000 dinara (oko 1.200 evra). 

Automobil "mercedes" se prodaje po početnoj ceni od 300.000 dinara (oko 2.500 evra), a džip marke "land rover freelander td 4", ima početnu cenu od 100.000 dinara (oko 850 evra).

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:11
EKONOMISTA SAVETUJE U ŠTA DANAS PRETVARATI NOVAC: Ne treba igrati samo na JEDNU kartu! Danas je važno ne izgubiti MNOGO
Izvor: Kurir televiija
Izvor: Kurir televiija

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gb

Bio sam pre deset godina na jednoj takoj licitaciji, posto je i meni oduzet auto zbog neurednih papira i hteo sam da ga kupim nazad. Pre pocetka licitacije se pojavio jedan ogroman covek.Ne znam lika, ali su ga ostali prisutni poznavali. Imao je listu auta i poceo jedan po jedan da cita a prisutni su rekli ko koliko bi dao za auto. Ko je rekao najvecu cifru, njegovo ime je zapisao. Kad je stigao do mog, ja sam rekao da je auto od mene oduzet, pokazao i resenje. Pogledao je publiku i rekao, da dvoje da licitiraju isperd mene, treci da budem ja, i niko dalje, auto je moj, ja ne placam/dobijam nista. Pogledao je na mene i rekao: "Znas decko, sto da placamo carini, kad mozemo pametno?" Svaki auto je dobio tri licita i prodat za minimalan iznos. Ko kome koliko je placao, pojma nemam, u svakom slucaju, ja sam zahvalan njemu.

Pixel

Ovo jedino u delove moze da ide. Jos odavno je bilo slucajeva da ljudi kupe od carine, pa ne mogu da ih registruju, cak su neka i ukradena kola koja potrazuju druge drzave.

djole

Ove krseve ne bih vozio ni meni neko da plati

special image