• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIDL SNIŽAVA CENE PROIZVODA! SVAKE NEDELJE NOVI POPUSTI: Specijalne akcije u prodavnicama, i do 50 posto jeftinije

Autor Ivana Lazić

Lidl se uključio u planiranu akciju sniženja cena.

 shutterstock_2117882354.jpg Izvor: Shutterstock

Planirana politika sniženja cena u Lidlu, počela je 4. septembra, saopštio je u sredu taj trgovinski lanac. U tom lancu kažu da podržavaju inicijativu i da je Lidl "I pre Vladinog poziva na sastanak samoinicijativno počeo da snižava cene”.

Kažu da je 4. septembra počela "specijalna akcija u Lidlovim prodavnicama" tokom koje će svake nedelje pojedini proizvodi biti sniženi do 50 odsto, piše Poslovni dnevnik. Dodaju da je od 11. septembra Lidl neke proizvode iz redovne ponude trajno smanjio i do 33 odsto.

"Lidl će svake nedelje trajno snižavati cene različitih kategorija proizvoda, kao što su osnovni prehrambeni proizvodi i drugi", navodi se u saopštenju.

Ističe se da Lidl-ova marža nije rasla u odnosu na prošlu godinu, što je vidljivo iz javno dostupnih finansijskih izveštaja, kao i da, pored toga, Lidl "konstantno ulaže u promotivne ponude”, koje pogađaju i do 300 proizvoda iz Lidl-ovog asortimana nedeljno.

(Mondo)

Pročitajte i ovo:

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nina

Mogu da kazem da suvpoceli trgovci ivda pljackaju kupce kada kupis 2 ista proizvoda oni ti naplate po tri ako ne vidis pojeo vuk magarca meni se desilo da su mi do sada 5-6 puta tako pokrali nekad odmah vidim pa se vratim a sutra ako odes to ne vazi mora da se otvori cetvoro ociju to se desava u Kragujevcu.

Hommero

Ni Lidl vise nije kao što je bio, sva sniženja više imaju efekat simbolike. Vrlo retko sada odlazim , a isti slućaj je i sa dosta mojih poznanika. Imam utisak da je je Lidl Srbija medju najgorim, moje misljenje posle poseta prodacnica u Grčkoj,Hrvatskoj i Sloveniji.

Poštarica

U lindi naši proizvodi skuplji nego u manjim prodavnicama,a njihovi ne kvalitetni.Meso,ribu,sireve tamo nikad ne bih kupila,hemija im je nula...Samo im je pekara i cvećara ok, sve ostalo nularica...

special image