• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ER SRBIJA UVELA NOVE LETOVE - CENA KARTE JE "SMEŠNA"! Do ovog grada za 59 EVRA, a leteće se 2 puta nedeljno!

Autor Jana Desovski

Er Srbija je uvela nove letove do jednog od najlepših gradova u Portugaliji.

 Er Srbija uvela letove do Porta, karta 59 evra Izvor: Finn stock/Shutterstock

Er Srbija će od 10. novembra 2023. godine uspostaviti direktne letove između Beograda i Porta i tako u svoju mrežu destinacija uvrstiti drugi grad po veličini u Portugaliji. Letove između Beograda i Porta, srpska nacionalna avio-kompanija obavljaće dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, avionima tipa erbas A319 i A320. Karte je moguće kupiti već sada. Do 10. oktobra važiće promotivna cena od 59 evra po smeru, za period putovanja od 10. novembra 2023. godine do 29. marta 2024. godine.

"Naša mreža destinacija tokom ove godine proširena je sa više od 20 novih gradova među kojima je i Lisabon. Letovi između Beograda i glavnog grada Portugalije od samog početka izuzetno su traženi, o čemu svedoči i kontinuirano visoka popunjenost putničke kabine. Međutim, u najzapadnijoj zemlji kontinentalne Evrope ima i drugih očaravajućih gradova kojineprekidno privlače posetioce, a jedan od njih je i Porto. Do tog grada, bilo da putujete turistički ili poslovno, od 10. novembra možete stići direktnom avio-linijom Er Srbije," rekao je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Porto je istorijski centar na severu Portugala. Iako ima dugu i bogatu tradiciju i istoriju, ujedno je mlad i energičan grad. Obavezno posetite okrug Ribeira sa živopisnim kućama i uskim kaldrmisanim ulicama. Portugalski šarm pronaći ćete na svakom koraku. Kroz gradski centar protiče reka Douro sa šest veličanstvenih mostova. Na ušću reke nalazi se Foz, okrug sa prelepim plažama. Ne propustite gastronomske specijalitete koji će probuditi sva vaša čula. Pokretanjem letova na ovoj ruti, Er Srbija će, preko Beograda, omogućiti dobre konekcije između Porta i drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Budimpešta, Kopenhagen, Ankara, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Oslo, Bukurešt, Prag, Solun, Skoplje, Sofija, Podgorica, Beč, Zagreb i drugi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:57
Bezbedni saveti za letenje avionom
Izvor: instagram/tinagrabez
Izvor: instagram/tinagrabez

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Maki

A BEOGRAD-MOSKVA-BEOGRAD, karta kosta preko hiljadu evra, bruka

Putnik

Samo ste zaboravili da te jeftine letove izvodi Rumunska avio kompanina Dan air koji poseduju krseve od aviona(Znam iz iskustva) motori aviona se cuju kao motikutivator(freza) boze sacuvaj!!!!

PAVLE

@Putnik A NIŠ-BEČ?

special image