• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA HIT LOKACIJA U GLAVNOM GRADU! KVADRAT I DO 3.700€: Papreno, a nije Beograd na vodi ni Vračar

Autor Ivana Vlajković

Naselje Pregrevica u Zemunu postaje sve atraktivnije.

 Cena stanova u Pregrevici u Zemunu 3500 evra kao na Beogradu na vodi Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Naselje Pregrevica u Zemunu postaje sve atraktivnije i cena kvadrata se približila onima na Vračaru i Beogradu na vodi, pa sada košta i do 3.500 evra.

Ipak, agenti se u ovom trenutku "muče" sa prodajom stanova u ovom delu prestonice. "Tu ide malo lošije prodaja sada. Oni koji prodaju stanove traže od 3.500 do 3.700 evra po kvadratu. Po tim cenama je prodaja išla do pre godinu dana, ali sada je malo zastala", kaže Uroš Jovanović iz "Art nekretnina".

Pregrevicu karkateriše ulica gde je jedan deo stanova praktično uz samu reku, što daje čar ovom delu Zemuna. Za 3.500 evra se sa druge strane, u centru grada može da se nađe stan u starogradnji. 2Na nekim premium lokacijama u centru grada za taj novac možete naći stan", pojašnjava Jovanović.

Na pitanje zašto je u Pregrevici opalo interesovanje za kupovinu stanova, sagovornik Nova.rs kaže da je to povezano sa kamatnim stopama i kreditima, gde se već vidi pad zainteresovanih za taj način kupovine nekretnine.

Spratnost "zgrada" u ovom delu Zemuna je zapravo veoma mala i obično je reč o objektima do dva sprata. "Imate veći osećaj privatnosti u tim zgrada, nego u nekim soliterima velikim", kaže Jovanović. Preko oglasa se većinom prodaju stanovi koji su već namešteni.

Kvadrat se kreće od 3.000 do 3.500, mada u nekim slučajevima ima izuzetaka, gde je to manje, pa se tako kvadrat može naći za 2.500 evra.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:11
EKONOMISTA SAVETUJE U ŠTA DANAS PRETVARATI NOVAC: Ne treba igrati samo na JEDNU kartu! Danas je važno ne izgubiti MNOGO
Izvor: Kurir televiija
Izvor: Kurir televiija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milovan Brkic

Pa naravno da kosta, lokacija je bolja od dedinja i senjaka, vracar necu ni da pominjem to je postao socijalni kraj, sve seljaci se guraju ko ce pre da kupo stan,Pregrevica je Lux kraj kao na moru a u centru grada, sve dostupno centri sa parkingom veliki diskonti, grad nemas vise gde da se parkiras, blago onom ko ima da kupi kucu tamo

Realni clan retardiranog drustva 💯

Ovo je normalna cena za Pregrevicu, ukica je mirna na 20 m od reke, ulica se spaja sa starim delom Zemuna i aGardksom i vodi ka keju... Zgrade su male i dbospratne i najbolje od svega je to sto nema seljobera i nize klase da kvari car ovog kraja!!!!

Veritas

Ziveo nas predsednik Aleksandar Vucic!

special image