Veliki Regionalni sajam poslova traje do 31. oktobra i svim posetiocima nudi više od 1.000 oglasa za posao!

U pitanju je 14. izdanje sajma i održava se online, pa lako i brzo možete da dobijete sve informacije o kompanijama koje traže radnike, a ima ih čak 150! Sve informacije dostupne su na sajtu Regionalnog sajma poslova.

Sajam je koncipiran u pet tematskih celina, i jedna od njih je "Startuj" kapsula, namenjena mladima koji tek prave prve korake na tržištu rada. Tu su još i celine spram industrije poslovanja: Usluge, Trgovina, Proizvodnja i IT.

Ako je IT vaš izbor, ne propustite da pogledate šta nudi Wireless Media! Ova kompanija poznata je ne samo kao lider u digitalnim inovacijama, već i kao SAP partner koji intenzivno radi na tehnologiji za unapređenje poslovnih procesa. Akcenat je stavljen na rešenja SAP SuccessFactors i SAP Commerce Cloud. SAP SuccessFactors obezbeđuje rešenja poput sistema za upravljanje ljudskim resursima, talentima, izvršenjem prodaje, zasnovanim na cloud tehnologiji. SAP Commerce Cloud integriše digitalne i fizičke tačke interakcije u jedinstveno rešenje uz besprekorno korisničko iskustvo, a osiguravanjem personalizovanog iskustva, povećava lojalnost i promet kupaca.

Napravite prve korake u karijeri i pronađite svoj prvi posao na Regionalnom sajmu poslova!