Bilo da želite da promenite posao, ili pronađete prvo zaposlenje i započnete svoj karijerni put, Regionalni sajam poslova je prava destinacija za vas.

Pregledajte hiljadu oglasa, postavljenih od strane 150 kompanija iz regiona, od kojih je 75 iz Srbije. Sajam se završava 31. oktobra, a nema potrebe da "potegnete" negde daleko da biste razgledali ponudu - sve se odvija online, na sajtu Regionalni sajam poslova!

Konkurišite, porazgovarajte preko četa sa predstavnicima kompanija i saznajte sve što vas zanima o vašem novom poslu. Ko zna, možda baš vi budete idealni kandidat za novo zaposlenje u nekoj od kompanija, i promenite svoj život već od 1. novembra!

Sajam je koncipiran u pet tematskih celina spram industrije poslovanja: Usluge, Trgovina, Proizvodnja, IT i Startuj kapsula namenjena mladima koji tek prave prve korake na tržištu rada. Ponuda poslova je šarenolika, a najviše raspisanih oglasa se beleži u polju prodaje i IT-ja. Pored njih priliku za zaposlenje imaju i svi oni koji posao traže u oblastima poput administracije, zdravstva, finansija, mašinstva i logistike, pripreme hrane ili ugostiteljstva.

Na sajmu se predstavlja i Wireless Media, kompanija poznata kao SAP partner koji intenzivno radi na tehnologiji za unapređenje poslovnih procesa. Akcenat je stavljen na SAP SuccessFactors i SAP Commerce Cloud, koja nude rešenja za upravljanje ljudskim resursima i talentima, kao i omogućavanje besprekornog, personalizovanog korisničkog iskustva koje pomaže povećanje lojalnosti i prometa kupaca!