• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Traže se novi policajci

MUP je danas raspisao konkurs za upis 300 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za osposobljavanje za obavljanje policijskih poslova na području Policijske uprave za grad Beograd.

Stručno osposobljavanje polaznika traje 12 meseci, a zainteresovani uz opšte uslove za prijem u radni odnos u državnom organu moraju da ispune i posebne uslove.

Kandidati moraju da budu državljani Srbije, da najmanje godinu dana imaju prebivaliste na području Policijske uprave za grad Beograd i da nemaju dvojnu državljanstvo.

Od kandidata se traži i da nemaju manje od 18 godina, da nisu stariji od 26 godina, da imaju završenu četvorogodišnju srednju školu i da ne postoje bezbednosne smetnje za prijem u radni odnos u MUP.

Zainteresovani moraju i da ispunjavaju posebne uslove u pogledu zdravstvenog, psihološkog, bazično-motoričkog statusa i drugih sposobnosti važnih za obavljanje policijskih poslova.

Prijave, sa potrebnom dokumentacijom se mogu podneti u narednih 15 dana Policijskoj upravi za grad Beograd ili policijskim stanicama u mestu prebivališta kandidata, navodi se u konkursu, objavljenom u dnevnom listu "Politika".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image