• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJSKUPLJE PARKING MESTO U BEOGRADU KUPLJENO ZA 48.000€! Prodaja garaža postala UNOSAN BIZNIS, evo kako se kreću cene

Autor Jana Desovski

Najskuplje parking mesto u Beogradu je prodato za 48.000 evra.

 Beograd parking Izvor: Mondo

Prema najnovijim podacima Republičkog geodetskog zavoda sa tržišta nepokretnosti za treći kvartal 2023. najskuplje parking mesto u trećem kvartalu prodato je u Beogradu i koštalo je 48.000 evra! Takođe, u prestonici je postignuta najskuplja cena kvadrata od 9.475 evra za nekretninu u naselju Beograd na vodi, opština Savski venac. Tu je izdvojena najveća suma za stan, ukupne površine 346 m2, tačnije 2.219.888 evra.

Parking mesta se poslednjih godina gledaju kao vrlo unosan biznis. Možete iznajmljivati prostor u garaži, zakupljeni deo na otvorenom parkingu ili napraviti sopstveni parking ako imate plac za to. Nećemo govoriti o problemu parkiranja u velikim gradovima jer je to već standardna tema, a ovako se kreću cene parking mesta u trenutnoj ponudi na internetu.

Na osnovu toga moglo bi se reći da je prosečna cena garažnog mesta u Beogradu oko 20.000-25.000 evra. Na primer, za iznos od 20.000 evra se može kupiti parking mesto na Južnom bulevaru, tačnije u ulici Gospodara Vučića od 13 metara kvadratnih. Garažno mesto je uknjiženo i može se koristiti i kao manji magacinski prostor, ima struju, objašnjeno je u oglasu. Takođe, po toj ceni dostupno je mesto ove namene i kod Cvetkove pijace.

Za 23.000 evra se može kupiti mesto za parkiranje iste kvadrature u garaži na Crvenom krstu, a navedeno je da objekat poseduje auto-lift. Na sajtu Nekretnine.rs se još može videti oglas u kojem se na Savskom trgu prodaje 14 kvadrata prostora za parking po ceni od 25.000 evra. Parking mesto kod pijace Đeram (a u blizini je i Gradska bolnica) prodaje se za 28.000 evra. Pogodno je i za velika vozila. Toliko košta i garaža na Novom Beogradu, na primer, u bloku 63 površine oko 15 kvadrata.

Parking sistem 2 parking mesta, gornja garaža sa liftom, u prizemlju novoizgrađene zgrade na Donjem Dorćolu se prodaje za 35.000 evra. I u Novom Sadu je slična situacija. "Extra uknjižena garaža" od 18 kvadratnih metara se prodaje za 30.000 evra. Uknjižena komforna garaža, kako navodi vlasnik, je dobra investicija koju vredi pogledati.

U Novom Sadu se takođe mogu naći i povoljnije garaže, kao što je jedna od 17 kvadrata u Grbavici i prodaje se za 18.540 evra. U Nišu se parking mesto može naći, na primer, za 10.000 evra, a u Loznici se na sajtu Nekretnine.rs oglašava prodaja garaže u podrumu stambene zgrade u centru grada površine 12.5 kvadrata po ceni od 12.000 evra.

U Subotici se takođe traži garaža više, pa cene parking mesta u centru grada dostižu visinu do 15.000 evra. Ovaj tip nekretnina se može naći ovde i za 5.000-6.000 evra kada se ide ka periferiji.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:17
PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (MONDO/Blic)

Možda će vas zanimati

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pala cena

Prošle godine parking mesto na Vračaru bilo 76.000 €, tako sam pročitao ovde, što jasno pokazuje da je cena sada niža

Realni clan retardiranog drustva 💯

Pa ovo je stvarno jeftino, ja ne znam sta je sa ljudima da li su normalni sto se bune za ovako povoljnu cifru!!! Pa sta bi oni parking mesto za 30.000 eur.....

Ispran Mozak

Ne razumem , plati 2.219.888 € i živi u stambenoj zgradi ? Komšije gore , komšije dole , procuri veš mašina , deca skaču , komšije se svađaju , galame na hodniku , plaćaju upravnika , lift ne radi , gde da parkira , gradski saobraćaj , škola , vrtić , kafići , muzika na sve strane ...

special image