• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEVOJKA IZ SRBIJE PRIJAVILA SE**UALNO UZNEMIRAVANJE NA POSLU! Stigao sraman odgovor: "Moraš da radiš sa njim i da ĆUTIŠ"

Autor Jana Desovski

Devojka je na svom Tviteru napisala šta joj se dogodilo u firmi u kojoj radi i kakav je odgovor dobila na to.

 shutterstock_1972563377 copy.jpg Izvor: Kmpzzz/Shutterstock

Jedna korisnica Tvitera, koja je po svemu sudeći iz Srbije jer joj je objava na pomenutoj mreži na srpskom, kako je navela - izvesno vreme je trpela se**ualno uznemiravanje na poslu, a kada je rešila da to i prijavi nadležnima u firmi, dobila je sramni odgovor!

"Se**ualno uznemiravanje na poslu, prijavljeno, a odgovor koji sam dobila je: 'Moraš da radiš sa njim i ćutiš, to je direktorkin brat.' Nikad sjajnije vreme za prekid radnog odnosa", napisala je ova korisnica na Tviteru.

Kada su joj korisnici poručili da mora da se obrati osobi zaduženoj za uznemiravanje, ona je navela da joj je upravo onakav odgovor dobila od osobe zadužene za to.

Izvor: Twitter/Screenshot

 "Ovako nešto ne mogu da komentarišem niti podržim, što se tiče pravne pomoći javite se ako želite, ako ste se već konsultovali sa nekim, budite istrajni i srećno", napisala je jedna korisnica u komentarima. Mnogi su je savetovali da tuži firmu.

"Treba da ideš sa prijavom dalje od kompanijskog menadžmenta. Policija ili ko je već nadležan", glasi jedan od komenatara. "Borba sa vetrenjačama. Ako nemaš živaca da se petljaš s tim, traži drugi posao", napisao je jedan korisnik.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:28
ZAŠTO RETKO ILI NIKADA NE PRIJAVLJUJU NASILJE NAD DECOM? Ivanović o zlostavljanju SEDMOMESEČNE BEBE za Kurir: Ovako su saznali
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (MONDO/Kurir)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image