• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi regionalni Virtualni dan karijere

Oko 40 poslodavaca iz regiona potvrdilo je učešće "online" sajmu koji će biti održan na adresi www.dankarijera.com od 13. do 20. oktobra.

Na prvom regionalnom Danu karijere i znanja radna mesta ponudiće najuspešniji poslodavci, ali i edukativne ustanove iz Srbije i regiona, najavio je internet portal Infostud.

Kao regionalni izlagači posetiocima će se predstaviti VIP Mobile, Deloitte i Japan Tobačo International (JTI).

Svoj štand na sajmu imaće i predstavnici kompanija Philip Morris, Actavis, Delta Maxi, Nacionalne službe za zapošljavanje, Coca Cola, Univerziteta Educons, Calsberg-a, Delta Generali osiguranja, DDOR Novi Sad, Tarkett-a, MIB Sćool of Management, ali i Nelta, Neoplante, Equilibria.

Cilj tako velikog projekta je povećanje stepena zaposlenosti i obrazovanja u Srbiji i regionu, ali i predstavljanje regiona kao celine u ekonomskom smislu kroz jačanje međusobne saradnje kompanija sa ovih prostora uz korišćenje najsavremenijih tehnoloških dostignuća.

Posetioci sajma moći će da jednostavno i brzo, potpuno besplatno, pregledaju ponudu otvorenih radnih pozicija izlagača, te putem mogućnosti ćat-a opušteno razgovaraju sa vodećim ljudima iz kompanija i edukativnih ustanova.

Sajam će posetiocima dati uvid u najnovije trendove na tržištu zapošljavanja ali i skrenuti pažnju na važnost ulaganja u obuku i obrazovanje u postizanju uspeha u traženju posla i karijeri.

Kako bi se u sklopu Virtualnog dana karijera i znanja osigurao i direktni kontakt s poslodavcima i kandidatima, Infostud sa svojim partnerima planira i organizovanje koordiniranih pratećih akivnosti kao što su radionice i okrugli stolovi čiji je cilj savetovanje zainteresovanih o mogućnostima zaposlenja, pomoć i priprema za traženje posla i odabir dodatne profesionalne edukacije i građenje karijere, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image