• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA PLATITE RAČUNE ZA STRUJU ZBOG OBUSTAVE RADA POŠTE: Uvid na portalu EPS! Registrujte se i onlajn izmirite dug

Autor Ivana Lazić

Svi računi za struju postavljeni su na novi portal Uvid u račun koji se nalazi na sajtu Elektroprivrede Srbije.

 Kako platiti struju onlajn zbog štrajka Pošte Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Zbog obustave rada radnika Pošte, mnogim građanima nisu dospeli oktobarski računi, zbog čega se mnogi uveliko raspituju kako najlakše da isplate komunalije. Kada su u pitanju računi za struju, svi računi postavljeni su na novi portal Uvid u račun koji se nalazi na sajtu Elektroprivrede Srbije.

Portalu Uvid u račun možete pristupiti klikom na link OVDE.

Potrebno je da na linku iznad odaberete opciju Registrujte se, a zatim da unesete Korisničko ime, odnosno vašu mail adresu i dva puta istu lozinku. Nakon što prihvatite Uslove korišćenja i Izjavu o privatnosti, potrebno je kliknuti ponovo na polje Registrujte se.

Na unetu mail adresu će zatim stići šestocifreni kod koji je potrebno uneti na portal Uvid u račun u predviđena polja. Kada unesete ovaj kod, izaći će vam obaveštenje da ste se uspešno registrovali, nakon čega se možete prijaviti na portal.

Nakon uspešne prijave, pojaviće vam se polje na kojem dodajete Ugovor o snabdevanju i ovde je potrebno uneti Naplatni broj, koji se nalazi na vašem računu za struju gore levo i matični broj osobe na koju se vodi račun za struju.

Bonus video:

Pogledajte

04:08
"NEMOGUĆE JE DA PENZIONERI PLATE UKOLIKO NE DOBIJU RAČUN!" Advokat o štrajku zaposlenih u pošti: Ako kasni račun nije naša krivica
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Mondo)

Pročitajte i ovo:

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Olja

Mozete sve racune platiti u vecini menjacnica. Ja to redovno cinim i necekam redove u postama.. provizija je ista. A oni neka strajkuju i gube redovne platise.

Oprez

Upravo sam pokušao da se registrujem i odustao, jer lepo piše u saglasnosti da prihvatate sve uslove korišćenja i da vam se račun ispostavlja u elektronskoj formi, hoće da vas navuku na mobilno plaćanje, posle nema odustanka ili nisam znao

Evo čuda

Valjda svako zna koliko je struje utrošio, ako ne zna, piše stanje na poslednjem računu, pogleda novo stanje na brojilu, i dalje se oktobar plaća po staroj ceni. Isti je poziv na broj, sve osim možda iznosa, bitno da se plati bar otprilike, da ne ide kamata

special image