• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OGLAS U BRAĆE JERKOVIĆ PODIGAO BURU NA MREŽAMA! Devojka šokirana zbog stanodavca, podstanari se plaše vlasnika (FOTO)

Autor Aleksandar Blagić

Jedna devojka je na društvenim mrežama razotkrila lažnog stanodavca u Beogradu.

 Oglas za stan Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Facebook/Printscreen

Jedna devojka je na društvenoj mreži "Fejsbuk" razotkrila prevaranta koji izdaje stan u Beogradu u naselju Braće Jerković. Radi se o četvorosobnom stanu koji se izdaje za 130 evra, ali se vlasnik predstavlja i kao muško i kao žensko, zavisno kog pola je osoba koja se interesuje za stan.

"Prevara! Zamislite četvorosoban stan od 130 evra u Braće Jerković (cena mu je tako mala jer je na 'periferiji'). Išla sam da vidim dokle može da ide ljudska glupost i zlo i to je očito predaleko. Žena piše komentare kako izdaje stan i kad se javite u inboks ako ste devojka piše vam, a ako ste muškarca onda daje broj i više nije Svetlana nego Stevca tako da još jedan u nizu manijaka koji mene nikako da zaobiđu", stoji u upozorenju devojku na grupi "Izdavanje stanova Beograd".

Izvor: Printskrin/Facebook

Ispod njene slike i upisa je osvanuo veliki broj komentara. Objavila je i prepisku sa stanodavcem koji se različito predstavlja.

Članovi ove grupe na "Fejsbuku" su pisali da je ovaj stanodavac nudio isti stan i za manje novca, za 100 evra. Većinom su ljudi naseli na ovaj oglas zbog niske cene.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:27
Trosoban stan na Konjarniku
Izvor: TikTok
Izvor: TikTok

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vox

Jesu ove naše žene dokone sačuvaj Bože

S

Stevča :))))))))

Tri Tacke

Cene zakupa su takve kakve jesu. Ono sto može da se uradi je da se ukine porez na stanove u kojima se živi, pa i na drugi, možda i treći stan, a da posle ide progresivno oporezivanje. Gledam u pošti plaćanje poreza, na po dvadeset stanova plaćaju porez, a izdaju dva tri... Posle bi morali da izdaju sve i to je jedini nacin da se obori cena kirije. U Francuskoj se plaća porez na vise od 130m2 po članu domaćinstva. Kinezi su nedavno porušili 6.4 miliona stanova u cugu shvativši da su namenjeni nekim novim građanima koji će da dođu i Još da naplaćuju kiriju starosedeocima. Ko je mogao da potvrdi poreklo novca dobijao je isti stan na drugom mestu - manje od 3500 stvarnih vlasnika se javilo, a vezani, tj. uslužni vlasnici sada moraju da plaćaju kazne. U zgradama u novogradnji u Beogradu samo po dva tri stana u kojima gori po neko svetlo - to tako ne moze. Ja sam inače protiv poreza na imovinu jer su to onda grudi, a ne aludi, a mi smo robovi i kmetovi, a ne slobodni građani, ali u ograničenom periodu, kao sto su Grci uveli porez na imovinu kratkotrajno, to, možda, treba uraditi.

special image