Jedna devojka je na društvenoj mreži "Fejsbuk" razotkrila prevaranta koji izdaje stan u Beogradu u naselju Braće Jerković. Radi se o četvorosobnom stanu koji se izdaje za 130 evra, ali se vlasnik predstavlja i kao muško i kao žensko, zavisno kog pola je osoba koja se interesuje za stan.

"Prevara! Zamislite četvorosoban stan od 130 evra u Braće Jerković (cena mu je tako mala jer je na 'periferiji'). Išla sam da vidim dokle može da ide ljudska glupost i zlo i to je očito predaleko. Žena piše komentare kako izdaje stan i kad se javite u inboks ako ste devojka piše vam, a ako ste muškarca onda daje broj i više nije Svetlana nego Stevca tako da još jedan u nizu manijaka koji mene nikako da zaobiđu", stoji u upozorenju devojku na grupi "Izdavanje stanova Beograd".

qtj7oxwo copy.jpg
Printskrin/Facebook 

Ispod njene slike i upisa je osvanuo veliki broj komentara. Objavila je i prepisku sa stanodavcem koji se različito predstavlja.

Članovi ove grupe na "Fejsbuku" su pisali da je ovaj stanodavac nudio isti stan i za manje novca, za 100 evra. Većinom su ljudi naseli na ovaj oglas zbog niske cene.

Screenshot Prepiska

BONUS VIDEO:

Trosoban stan na Konjarniku TikTok

(MONDO)