• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIKENDICA ZA 7.500€ ODMAH PORED DUNAVA! Evo gde i kakve kuće mogu da se kupe po Srbiji, cene ispod 15.000€, ali ima caka

Autor Jana Desovski

Na društvenim mrežama u grupama namenjenim za to, mogu da se nađu dobre ponude za kupovinu kuća ili vikendica po Srbiji.

 Jeftine vikendice u Srbiji Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Kupovina nekretnine za većinu građana je gotovo da je nemoguća misija, naročito poslednjih godina kada su cene na tržištu dostigle vrhunac. Ipak, u pojedinim mestima je moguća kupovina i za značajno niže sume novca. Postoje kuće za koje vlasnici traže i manje od 15.000 evra.

U poslednjih nekoliko godina cene nekretnina otišle su u nebo, naročito u velikim gradovima, pa je potraga za jeftinim kvadratima značajno otežana. Međutim, građani se snalaze. Umesto po specijalizovanim sajtovima za prodaju nekretnina, sve više se upuštaju u potragu po grupama na društvenim mrežama, gde se može vdieti ponuda po značajno nižim cenama, iako ovakva kupovina nije u potpunosti sigurna.

Tako je na Fejsbuku otvorena grupa preko koje se prodaju kuće do maksimum 15.000 evra. Istina, velikom broju njih potrebno je renoviranje, nekima kozmetičko, a za neke je potrebno izdvojiti veće sume novca.

Kuća u Sremu

Jedna kuća u Sremu prodaje se za 7.500 evra. Prema navodima vlasnika, reč je o nekretnini koja ima 50 kvadrata i nalazi se odmah pored Dunava, u Belegišu. Kupac bi pored novca za kupovinu objekta trebalo da računa i na troškove renoviranja. U suštini, reč je o starijem objektu, čini se dobro očuvanom.

Kuću okružuje zelenilo, nalazi se na velikom placu, a u neposrednoj blizini, kako se vidi na slikama, jeste reka. Ovde, međutim, postoji i jedna začkoljica, jer objekat nije uknjižen.

Okolina Bačke Topole

Na pomenutoj grupi može da se pronađe i kuća za 11.500 evra, u selu blizu Bačke Topole. Kako vlasnik navodi, kuća ima 36 kvadrata i poseduje kupatilo, dve sobe, kuhinju, predsoblje, garažu i dvorište sa pomoćnim objektima. Takođe, u blizini te kuće, na svega dva kilometra, nalazi se jezero. U pitanju je stariji objekat i sasvim sigurno mu je potrebno renoviranje.

Okolina Leskovca

Jedan član grupe objavio je da prodaje kuću u blizini Leskovca za svega 13.000 evra. Kako se u tom oglasu navodi, kuća ima gradsku vodu i uvedena je struja, kako navodi, treba da se priključi solarni panel. Taj objekat nalazi se na osam kilometara od Leskovca. Sudeći prema komentarima, dosta je zainteresovanih za taj objekat a ljudi u komentarima ističu i da je kuća u dobrom stanju.

Kuća u blizini Šapca

U selu Metlić u opštini Šabac, može se kupiti kuća za 14.000 evra. Kuća deluje očuvano, ali veliki problem predstavlja što nema kupatilo – što se u oglasu i ističe. Kako vlasnik navodi, kuća ima 72 kvadrata, a plac ukupno 11.542 metara kvadratnih. "Ima zdravu vodu, bunar, struju", piše vlasnik u oglasu.

Selo ima asfaltni put, dodaje vlasnik, kao i dve škole, a autobuska stanica udaljena je oko 80 metara. "Čista i netaknuta priroda", kaže se u oglasu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:06
Kuća u Železniku u kojoj je nastradao trogodišnji dečak
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

 (MONDO/Nova)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mrlja

U opštini Odžaci su dosta poskupele kuće pre par dana kad je otvoren bankomat. Kuće u ulici gde je bankomat poskupele 70%

special image