• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK CENA! NA ZVEZDARI SE IZDAJE STAN OD 38 KVADRATA ZA 450€: "Dobar u slučaju bombardovanja" - Ovo je privuklo pažnju

Autor Ivana Vlajković

Na Zvezdari se izdaje stan za 450 evra a mnogi se pitaju gde se nalazi prozor.

 Na Zvezdari se izdaje stan za 450 evra  Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Pojedine cene stanova za izdavanje u Beogradu i dalje šokiraju javnost. Na Zvezdari se izdaje stan od 38 kvadratnih metara po ceni od 450 evra, a mnogi su se zapitali da li ta nekretnina uopšte ima prozor.

Oglas je objavljen na društvenoj mreži. "Izdajem dvorišni stan sa posebnim ulazom od 38 kvadrata na Zvezdari. Stan je nov, potpuno opremljen novom belom tehnikom. Stan poseduje dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu. Grejanje je na struju TA peć i klima uređaj (mogućnost ubacivanja još jedne TA peći)", objavljeno je na Fejsbuk stranici "Izdavanje stanova - Beograd".

Osoba koja je postavila oglas je napisala da je cena kirije 450 evra i da su komunalije 50 evra. Takođe je navela da je potrebno da se da depozit koji iznosi 65 odsto kirije. Objavljene su i fotografije stana, a brojni korisnici su se zapitali gde se nalazi prozor. "A ima li prozora? Valjalo bi za te pare da se vidi sunce nekada", "Ovaj stan je dobar u slučaju bombardovanja, sklonište dobro", neki su od komentara. 

Izvor: Facebook/Printscreen/Izdavanje stanova - Beograd

Jedna korisnica je primetila da je porasla cena kirije s obzirom na to da je pre nekoliko dana, kako je navela, iznosila 400 evra.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:41
STRUČNJAK IZNEO PODATKE O KOLIČINI NEKRETNINA KUPLJENIH NA KREDIT! Stamenković: Podizanje kamatnih stopa imalo je veliki uticaj
Izvor: Kurir teleivizija
Izvor: Kurir teleivizija

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Blok

Auuu..da je 50e izdavanje ...stan je za padanje u depresiju

Nikola

Svaka roba ima kupca do neke granice. Ali cim je on svesno to sazidao i sklepao siguran sam da ce izdati. Ali ako gledamo malo trezvenije, bice izdato nekim sumnjivim likovima, kratkog perioda i sa veoma cestim menjanjem stanara. Taj stan ili supa ce posle sluziti samo kao prenociste jer ga niko nece shvatati za ozbiljno. Ali eto, stanodavci se nadaju lubu bez motike pa makar i supe preuredjivali u studije. Steta sto neke ustanove i nadleznosti ne rade kod nas kako treba pa da se vidi sta moze a sta ne moze da se pusta u promet.

special image