• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

USKORO NOVO POVEĆANJE PLATA I PENZIJA! Evo od kad će biti veća primanja

Autor Ivana Vlajković

Od 1. januara 2024. godine kreće povećanje plata i penzija.

 Od 1 januara 2024 kreće povećanje plata i penzija Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak na RTS-u da od 1. januara kreće novo povećanje plata i penzija

"Ako budemo imali dobar rast BDP-a, idemo na dodatni rast standarda građana", kazao je. Takođe je iskazao zahvalnost ljudima na podršci, ljubavi i poverenju na izborima koji su održani u nedelju 17. decembra. "Ogromna je obaveza, a ja obećavam da ću marljivo raditi zajedno sa svim drugim ljudima, da ćemo se truditi, ali će SNS morati sebe da menja i da bahate i arogantne tipove bar u najvećoj meri skloni iz svojih redova ukoliko želi poverenje našeg naroda u budućnosti", rekao je Vučić.

Na pitanje da li je 46,8 odsto glasova dovoljan legitimitet za pun mandat od četiri godine, Vučić kaže da jeste.

"Kod nas je sve fer i čisto. Prošli put sam rekao da će biti kraći mandat, godinu i po dana, tako je i bilo. Rekao sam mesec dana pre ovih izbora, potreban nam je potpuni mir i posvećenost da rešimo sva pitanja razvoja zemlje do EXPO 2027. EXPO nije samo EXPO, to je ceo program razvoja. Mi smo sada izračunali da će možda biti čak 15 milijardi ukupnih ulaganja u Srbiju", naglasio je Vučić.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:11
EKONOMISTA SAVETUJE U ŠTA DANAS PRETVARATI NOVAC: Ne treba igrati samo na JEDNU kartu! Danas je važno ne izgubiti MNOGO
Izvor: Kurir televiija
Izvor: Kurir televiija

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ping pong

Rast plata= rast cena zivota= nema realnog rasta standarda, naprotiv. Za uvecanu platu danas kupujete manje nego pre 2-3 godine.

Slučajni prolaznik

Prođe jedan dan i već druga priča: Ako budemo imali rast BDP-a biće povećanje standarda!? Pre izbora beše priča: imaćemo još jedno povećanje plata,..., u maju, junu i to bez tog AKO, čini mi se! Obećanje ludom radovanje, stara priča se nastavlja!

sasa

@Slučajni prolaznik Vreme je da Srbi prestanu da veruju u deda mraza i da prestanu da gledaju na direktnu materijalnu korist od politike. Na izborima se biraju ljudi koji ce da upravljaju administracijom i uslugama gradjanima, oni po ustavu i zakonima nemaju pravo da daju plate i penzije - za te stvari postoji zakon i pravila obracuna i svako obecanje politicara na tu temu je UVEK LAZ!!!

special image