• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I svetske kompanije na virtuelnom sajmu

"Japan Tobacco International" (JTI) učestvuje na danas otvorenom prvom regionalnom virtuelnom sajmu zapošljavanja.

U transkontinentalnoj kompaniji očekuje da će takav sajam "posetiti" upravo njihova ciljna grupa, a to su informatički pismeni kandidati, saopšteno je danas iz te kompanije.

JTI je jedna od tri regionalne kompanije koje posluju na tržištima sve tri zemlje učesnice ovogodišnjeg sajma "Virtualni dan karijera i znanja" - Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj - a kandidatima, pored konsultacija sa kompanijskim stručnjacima za zapošljavanje, nudi dva slobodna radna mesta u Srbiji - saradnika u sektoru nabavke u Beogradu i vođe smene u primarnoj obradi duvana u fabrici u Senti.

"Za razliku od tradicionalnih sajamskih okupljanja, ovo je prilika da kompanije upoznaju kandidate koji, u tehnološkom i komunikacijskom smislu, na najbolji način mogu da odgovore na savremene izazove koje podrazumeva zaposlenje u jednoj internacionalnoj kompaniji kao što je JTI", istakla je menadžer za komunikacije u JTI Ana Veljković.

Tokom sajma, koji traje od 13. do 20. oktobra, virtuelni štand JTI će svim kandidatima omogućiti i "kontakt uživo" preko takozvane "čet sobe", u kojoj će sa kandidatima razgovarati menadžeri marketinga i ljudskih resursa, korporativnih poslova i komunikacija, pravnog odeljenja, ali i stručnjaci za obuku i razvoj.

Posetiocima internet adrese www.dankarijera.com iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske u narednih nedelju dana, radna mesta i edukativne programe ponudiće pedesetak kompanija i obrazovnih ustanova iz regiona.

3D simulacija pravog sajma omogućiće interaktivnu komunikaciju između posetilaca i poslodavaca i edukativnih ustanova, a cilj projekta je povećanje stepena zaposlenosti i obrazovanja u regionu.

Jedan od ciljeva projekta je i predstavljanje regiona kao celine u ekonomskom smislu, kroz jačanje međusobne saradnje kompanija sa ovih prostora i korišćenje najsavremenijih tehnoloških dostignuća, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image