• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIN ZALUDEO LOS ANĐELES KISELIM KUPUSOM I KAJMAKOM! Razradio biznis, novac samo kaplje, a evo ko su mu najčešći kupci!

Autor Nevena Davidović

Posle dve radnje sa domaćom robom u San Hozeu, otvorio je i treću u Alhambri, koja pripada Los Anđelesu.

 Srbin razradio biznis u Americi Izvor: You Tube/ Dragaan Rakonjac / Screenshot

Kad god Dragan dođe u srpsku pravoslavnu Crkvu Sveti Sava u Los Anđelesu, obavezno svrati u obližnju radnju po kiseli kupus, možda kajmak ili kore za pitu... Kiseli kupus usred Los Anđelesa, kajmak? Da Dragan nije snimio, mnogi ne bi verovali... Da je Čikago ili neki drugi "srpski grad" u Americi niko se ne bi toliko začudio, ali grad Holivuda i glamura...

Za Srbe koji žive u Kaliforniji, biznis kojim se Dušan bavi već 15 godina nije novost. Posle dve radnje sa domaćom robom u San Hozeu, otvorio je i treću u Alhambri, koja pripada Los Anđelesu, a u koju naši ljudi redovno svrate, posebno posle odlaska u Crkvu Sveti Sava. Upravo je tako u losanđeleskom Čajnataunu nikao market gde se može kupiti sva naša roba, i ne samo srpska nego nekadašnja jugoslovenska. Od svega pomalo ima baš za svakoga, ne samo srpske nego i bosanske i hrvatske robe, ali i bugarske i rumunske jer ih tamo, kao i Srba, ima dosta a željni su đakonija iz zavičaja.

Dušan kaže da kod njega ima svega - i kiselog kupusa i mesa, salame, kora za pitu, naših sireva, kajmaka, džemova, pića, sokova... A pošto ima i drugih željnih Evropljana, Dušan drži i mađarsku hranu, italijansku pršutu, svakojake rakije, vina i piva pa mu svraćaju Evropljani iz svih zemalja Starog kontinenta.

"Imam i zamrznute bureke, ćevape, lepinje, torte iz Srbije", nabraja biznismen koji već 15 godina ima razrađen posao u kojem se na nostalgiji odlično zarađuje. "Često sam dolazio ovde u našu Crkvu Sveti Sava u Los Anđelesu i tako sam odlučio da otvorim prodavnicu! Ima robe za sve Evropljane, ne samo za Srbe", veli Dušan kojem dolaze i Grci i Francuzi. Kaže i da mu je sva roba sveža, nema ničeg bajatog jer se rafovi popunjavaju svakog četvrtka.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

04:04
SRBIN OTVORIO VIRTUELNU PRODAVNICU DROGE I ZARADIO 18 MILIONA DOLARA! Zgrtao bogatstvo na slobodi, dok nije napravio jednu grešku
Izvor: Kurir teleivizija
Izvor: Kurir teleivizija

 (MONDO/N.D/YouTube Dragaan Rakonjac)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bi08

Neću da kiselim kupus i neću da čuvam ovce i koze, dajte neki drugi recept za uspeh!

special image