• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEOGRADSKI AERODROM SE OGLASIO NAKON HAOSA: Stiglo objašnjenje kako putnici da NAPLATE štetu zbog otkazivanja letova

Autor Jana Desovski

Beogradski aerodrom je objavio kako podneti odštetni zahtev zbog kašnjenja i haosa koji je nastao pre dva dana.

 Beogradski aerodrom objavio kako podneti odštetni zahtev Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/Instagram/serbialive_beograd

Nakon haosa koji je pre dva dana nastao na beogradskom aerodromu, kada četiri sata nije poleteo ni jedan avion, sada su se oglasili sa "Nikole Tesle" i pojasnili proceduru oko podnošenja odštetnog zahteva. Puna četiri sata u nedelju, na beogradskom aerodromu 'Nikola Tesla' nije bilo poletanja. Problem je nastao, kako je zvanično saopšteno, oko 17 sati u tranzitnoj zoni, kada je došlo do mešanja putnika koji su doputovali iz Skoplja sa drugim putnicima koji su nameravali da putuju ka drugim destinacijama, a nad kojima je prethodno izvršena kontrola.

Sada sa aerodroma stiže izvinjenje, ali i pojašnjenje kako da naplatite štetu. "Molimo vas da eventualne zahteve za nadoknadu štete uputite izabranoj avio-kompaniji koja je uvek prva tačka kontakta u situacijama sa kašnjenjima i otkazivanjem letova. Beogradski aerodrom ovakve zahteve, prema proceduri, potom rešava direktno sa avio-kompanijama“, navodi se u saopštenju.

Dodaju da se još jednom se izvinjavaju na neprijatnostima i zahvaljuju putnicima, avio-kompanijama, MUP-u i svim nadležnim službama na koordinaciji i saradnji da se saobraćaj te večeri normalizuje u najkraćem mogućem roku. Podsetimo, do pomenutog mešanja putnika je došlo zbog greške u funkcionisanju službi operatera na Aerodromu „Nikola Tesla“, navelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Nakon što je posle 21 sat poleteo prvi avion, juče je na aerodromu kasnila većina letova, što je ranije i bilo najavljeno.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:31
"AKO STE PLANIRALI LETOVE IZMEĐU TEL AVIVA I BEOGRADA JOŠ JEDNOM RAZMISLITE" Seničić: Oprezno! Rat je, bombarduju čak i aerodrome
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

 (Nova/MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image