• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVO KADA ĆE BITI IZGRAĐEN NOVI KINESKI TRŽNI CENTAR NA NBGD-U! "Radovi će biti ubrzani" - imaće dve poslovne zgrade

Autor Jana Desovski

Niče novi kineski tržni centar na Novom Beogradu, a izgradnja će biti ubrzana zbog novonastalog požara u bloku 70.

 wwhsme5p.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Radovi na novom kineskom tržnom centru će biti ubrzani u narednom periodu i otvaranje se očekuje do maja, rekao je za "Blic Biznis" Zou Junyong ispred kompanije Eurasia Trade Center koja gradi novi objekat. Na pitanje kada radnici i privrednici starog tržnog centra mogu da očekuju preseljenje a usled nove tragedije koja ih je zadesila, Zou kaže da je ceo dan ispred objekata koji je zahvatio požar sa predstavnicima ambasade.

"Celo jutro sam kod tržnog centra sa ambasadorom Kine i radnicima u tržnom centru, sutra imamo hitan satanak i dogvorićemo se moja firma i ja da se radove što pre ubrazaju, da se novi tržni centar otvori što pre. Verujem da će u toku dva tri meseca sve biti gotovo, a najkasnije do maja", rekao je on.

Novi tržni centar imaće dve poslovne zgrade, a zgrada A će prva da se otvori, rekao je on. "Molba je za Grad Beograd i državu Srbuju da nam pomognu da bi sve bilo čisto i po zakonu i da bismo naše privrednike što pre uselili da počnu da rade. Kinezi u Srbiji su mnogo izgubili, imali su dva velika požara u poslednje dve i po godine", rekao je Zou.

Podsetimo, požar u kineskom tržnom centru u Bloku 70 izbio je rano jutros i do sada on još uvek nije ugašen. Vatrena stihija gutala je sve pred sobom, a kako se može čuti na licu mesta sumnja se da je radnik iz jedne prodavnice po dolasku na posao uključio grejalicu nakon čega je izbio požar.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:24
Lokalizovan požar u Bloku 70
Izvor: Zorana Jevtić
Izvor: Zorana Jevtić

 (Blic Biznis/MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Igor

Po arhitekturi reklo bi se da je magacin a ne trzni centar. Nego oce placati porez i izdavati racune?

Vlada

Interesuje me da li je uopste postojala pozarna automatska zastita…. jedanput bio pozar, sada drugi put….. jel to opterecena elektro instalacija, nemar vlasnika lokala, kuvanje obroka na primus i slicno

Dumb

Kinezi bi po meni mislim barem ja, trebalo da ostanu cvrsti i nepokolebivi, i da gde im je zapaljeno izgrade novi iz principa i inata. A taj na novi BG nek ide ko hoce tamo.

special image