• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TREBA VAM SAMO SREDNJA ŠKOLA I ENGLESKI: Otvoren veliki konkurs za kabinsku posadu Er Srbije u 3 grada u Srbiji

Autor Uroš Matejić

Er Srbija je pokrenula veliki konkurs za zapošljavanje novih članica i članova.

 deuisa4i.jpg Izvor: MONDO/Dragana Todorović

U sklopu intenzivnih priprema za predstojeću letnju sezonu u kojoj se očekuje dalji rast poslovnih aktivnosti, Er Srbija je pokrenula veliki konkurs za zapošljavanje novih članica i članova kabinske posade za svoju bazu u Beogradu.

U želji da dopre do što većeg broja kvalitetnih kandidata širom Srbije, srpska nacionalna avio-kompanija će organizovati posebna testiranja u čak četiri grada, a zainteresovani kandidati će svoja znanja i veštine moći da predstave u Čačku 23. februara, Novom Sadu 27. februara, Kragujevcu 29. februara i Nišu 1. marta 2024. godine. Prijave za testiranje mogu se podneti brzo i jednostavno putem veb sajta Er Srbije.

"Letnja sezona u avio-industriji uskoro počinje, a sa njom se značajno povećava i broj letova naše kompanije. U želji da adekvatno odgovorimo potrebama tržišta i našim putnicima ponudimo još više mogućnosti, aktivno radimo na različitim unapređenjima. Deo tih aktivnosti je i predstojeći konkurs za članove kabinske posade Er Srbije. Naše koleginice i kolege koje rade u tom timu svojevrsni su ambasadori kompanije i domaćini na svakom našem letu, koji svojim angažovanjem doprinose pozitivnom iskustvu putnika. Na predstojećim konkursima, u četiri grada širom Srbije, pokušaćemo da pronađemo više desetina kandidata, sa ili bez iskustva u avijaciji, koji žele da svoju karijeru započnu u jednoj od najbrže rastućih avio-kompanija u Evropi. Uvereni smo da će interesovanje biti veliko i da ćemo među prijavljenima pronaći one snažno motivisane da sa nama lete do velikih poslovnih i drugih visina", rekla je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Er Srbije.

Svi državljani Republike Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik, mogu se prijaviti na konkurs. Prijave su otvorene do 24 časa pre testiranja u Čačku, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Posle prve selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje.

Najuspešniji kandidati, spremni da na posao kreću iz matične baze Er Srbije u Beogradu, imaće priliku za zaposlenje. Er Srbija razmatra mogućnost da u narednom periodu slična testiranja obavi i u pojedinim gradovima u državama u regionu, s obzirom na to da i van granica Srbije postoji veliko interesovanje za rad u srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:32
Er Srbija vratila makedonske građane iz Izraela u Skoplje
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(MONDO/U. M.)

Možda će vas zanimati

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Realan dečko iz komšiluka

Mrzi me da se cimam... Hvala.

Stevan

Gde se moze neko prijaviti? na njihovom sajtu nema nista....

mucenik

znam engleski top,al nemam srednju ,,znaci corak

special image