• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako se zaposliti u multinacionalki

U Sava Centru 10. novembra održava se obrazovni seminar namenjen apsolventima i diplomcima bez posla.

Trening centar "Svot lerning end konsalting" (Swot learning and consulting) organizovaće 10. novembra u Sava centru obrazovni seminar na temu "Kako se zaposliti u multinacionalnim kompanijama", namenjen mladim ljudima koji su na završnoj godini fakulteta ili su već diplomirali, a još nemaju posao.

Polaznici seminara imaće priliku da čuju savete profesionalaca iz oblasti menadžementa ljudskih resursa koji su direktno uključeni u izbor kadrova u kompanijama Banka inteza, Frikom, Nelt, Kim tek i druge, navedeno je na internet sajtu ovog trening centra.

Kompanije iz različitih privrednih grana objasniće polaznicima specifičnosti u vezi sa poslovanjem pojedinih industrija i kompanija, na osnovu čega će učesnici kasnije moći bolje da odrede željena zaposlenja, da jačaju samopouzdanje i konkurentnost tokom traženja posla.

Cilj seminara je osposobljavanje polaznika za samostalno traženje zaposlenja u multinacionalnim kompanijama - Infostudova radionica za pripremu i pisanje radne biografije (CV-ja) i motivacionog pisma.

Polaznici će dobiti šansu da ostvare kontakte i konkurišu u nekoliko velikih kompanija, a obuka će uputiti polaznike i na to kako da dođu do raspoloživih izvora informacija o slobodnim radnim mestima i potencijalnim poslodavcima.

Zainteresovani kandidati trebalo bi da se prijave a sve informacije o seminaru može pronaći na sajtu trening centra www.swotlearning.com.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image