• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Početak karijere na sajmu praksi?

Sajam praksi i ove godine, 25. i 26. novembra na Beogradskom sajmu, okuplja više od 100 velikih preduzeća, koja će zainteresovanim mladim ljudima pružiti mogućnost za sticanje stručne prakse.

Pod sloganom "Početak tvoje karijere", Sajam praksi, koji se održava u organizaciji Kancelarije za mlade grada Beograda, koncipiran je kao godišnja manifestacija i održava se po drugi put.

Spisak firmi koje će učestvovati na Sajmu, kao i prakse koje su u ponudi, mogu se od danas pronaći na internet stranici http://www.kancelarijazamlade.rs.

Okupiće se veliki broj kompanija, organizacija i ustanova i mladi će biti upoznati sa mogućnostima pohađanja profesionalne prakse, čime im se pruža mogućnost da uspešnije izaberu praksu koja odgovara njihovom obrazovnom profilu, specijalizaciji ili željenoj karijeri.

Mladi bez radnog iskustva na Sajmu praksi moći će da komuniciraju sa predstavnicima kompanija, organizacija i institucija i na taj način se upoznaju sa načinima dolaska do adekvatne stručne prakse, te sa pravilima ponašanja, komuniciranja i rada tokom prakse.

Kancelarija za mlade grada Beograda za osnovni cilj ima da pruži različite vrste podrške mladima, ali i da ih motiviše da preuzmu odgovornost za svoju budućnost i pokrenu inicijativu za sopstveni napredak.

Kako bi se što veći broj zainteresovanih obavestio o mogućnostima koje pruža Sajam praksi, na sajtu Kancelarije za mlade nalaze se najvažnije informacije o kompanijama koje učestvuju, kao i o traženim obrazovnim profilima i drugi korisni podaci.

Sajt je koncipiran tako da pojedini odeljci pružaju i savete kod pisanja radne biografije, propratnih pisama ili prilikom razgovora sa poslodavcima.

"Mladima u našoj zemlji neophodna je podrška u pronalaženju mogućnosti za sticanje prvih profesionalnih iskustava, što je pre svega osnovni cilj Sajma, koji će i ove godine mnogima pružiti mogućnost da steknu radno iskustvo u željenim kompanijma i upoznaju način funkcionisanja firmi što pri kasnijem traženju posla predstavlja veliku prednost", izjavio je direktor Kancelarije za mlade Kosta Andrić.

On je pozvao sve zainteresovane da posete Sajam praksi i da se informišu o prednostima i mogućnostima Sajma preko sajta www.kancelarijazamlade.rs, mejlom na [email protected] ili telefonom na 011/30 61 426.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image