• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koka-kola zove talente iz Novog Sada

Kompanija "Koka-kola Helenik Srbija" pozvala novosadske studente, buduće poslovne lidere, da se prijave za peti "Koka-kola talenti" program.

Dvogodišnjim programom, koji se ostvaruje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, ta kompanija ulaže u razvoj i stručnost mladih poslovnih lidera, omogućavajući im vrhunsku obuku, bogat mentorski program i priliku da se upoznaju s praksom u najboljim svetskim firmama.

Na osnovu konkursa, otvorenog do 3. decembra, izabrani studenti imaće mogućnost da rade na sedam različitih poslovnih projekata iz oblasti najbližih njihovom profesionalnom interesovanju.

Cilj programa "Koka-kola talenti", čiji učesnici dobijaju i novčanu podršku od 2.000 evra po godini studija, jeste ne samo da pruži nova znanja i profesionalne veštine nego i da ohrabri i motiviše mlade da ostanu u zemlji i svojim profesionalnim angažmanom doprinesu razvoju društva.

Rektor UNS Miroslav Vesković je izrazio zadovoljstvo time što taj državni univerzitet učestvuje u ovom programu i pozvao studente da se prijave na konkurs i iskoriste tu jedinstvenu priliku.

Pravo učešća na konkursu imaju studenti akreditovanih državnih i privatnih fakulteta u Srbiji, koji su ispunili uslov za upis treće godine studija, imaju prosek ocena 8,5 i viši, da se služe računarima, kao i da odlično govore engleski jezik.

Za program "Koka-kola talenti" u protekle četiri godine prijavla su se 624 studenta sa više od 40 fakulteta u Srbiji, a do sada je izabrano njih 28, koji su se usavršavali u kompaniji "Koka-kola helenik Srbija".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image