• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEOGRAĐANIN NAPRAVIO HAOS ZBOG OGLASA ZA STAN! "Ako vam se ne sviđa, ima jedan još skuplji"

Autor Aleksandar Blagić

Oglas za stan u Beogradu na Paliluli izazvao je veliku buru na mrežama zbog komentara stanodavca.

 Oglas za stan na Paliluli napravio haos na mrežama Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Vlasnik stana na Paliluli u Beogradu izdaje taj stan za 1.100 evra mesečno što je razbesnelo mnoge korisnike društvenih mreža zbog cene. Duško M. iz Beograda je objavio i slike stana na svom "X" nalogu, nekadašnjem "Tviteru" i objasnio je da se stan nalazi u Ulici kneza Danila.

"Izdajem stan. Kneza Danila, Beograd. 87 kvadratnih metara, 3. sprat, lift. Tri sobe - dnevna sa kuhinjom, dva predsoblja, kupatilo i wc. Cena je 1.100 evra, računi su uključeni u cenu", stoji u opisu.

"Ulaz je obezbeđen sigurnosnim bravama. Ulazi se u predsoblje koje je povezano sa WC prostorijom. U predsoblju se nalazi veliki plakar sa delom za obuću, kao i čiviluk.

Iz predsoblja se ulazi u prostranu dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom. Kuhinja je nova, frižider sa zamrzivačem, mašina za pranje sudova, šporet, mikrotalasna (ona nije nova). Kuhinja je odvojena od sobe širokim šankom sa dve barske stolice. Dnevna soba je prostrana, sa izlazim na terasu. TV je nov, internet... Klima radi.

Predsoblje iz dnevne vodi ka tri sobe i kupatilu, u predsoblju je garderobni orman, harmonika vrata. Jedna soba je radna, dva radna mesta i veliki plakar za svašta. TV ne ostaje... U krugu od 100 metara su pekare, marketi, kafići, restorani, apoteke, brza hrana, kontejneri, drogerije i prodavnica muzičkih instrumenata. U 200 metara još restorana, kafana i bureka.

Da li je sve sjajno? Nije. Blizina Doma zdravlja, često je buka od ranog jutra, stolarija je dobra, ali uvek naleti neki koji žuri i ima jaku sirenu. Parking – pakao do popodne, predveče opet pakao. Duže se traži mesto, ali se nađe. Treća zona, ljudi najme garaže unaokolo.

Kirija unapred za sledeći mesec, dogovaramo se oko eventualnih ulaganja. Ako se nešto pokvari, ja platim popravku. Vi pokvarite, vi popravljate. Potpisujemo ugovor, sve regularne. Ako ste OK, ja budem još bolji, ako niste OK – ima jedan u blizini manji, ali za 1.300 evra. Javite se", stoji u opisu stana koji on izdaje.

Mnogim korisnicima društvenih mreža nije se dopao oglas zbog cene, a neki su kritikovali i sam stan. On je na veći deo komentara odgovarao, ali je u jednom trenutku objavio da je stan izdat.

"Da niste pogrešili grad? Možda Toronto ili Cirih?"; "Ja u centru Diseldorfa pored Rajne izdajem po toj ceni"; "Zaokruži kiriju na 4.000 evra, šta ti teško"; "Jeftiniji je stan u Berlinu", glase samo neki od mnogobrojnih komentara.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:41
JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/A.B.)

Pročitajte i ovo

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Machiaveli💯

Podrska za Duleta, samo kokaj stan je tvoj, a seljoberima pridoslicama ako se ne svidja neka se vrate u svoje selendre!!!

T

@Machiaveli💯 Da nema tih seljobera kako ih nazivas ne bi bilo ni stanodavaca.

Machiaveli💯

@T ma idi, vi sebe predstavljate kao da ste najbitniji na ovoj planeti i kao da mi gradjani bez vas ne bi preziveli i ne bi imali sta da jedemo xaxaxa ne mastajte mnogo, vi ne bi mogli bez naz i bez Beograda jer na selu nemate hleba da jedete zato ste se svi i sjatili u nas grad, sela su vam usta sva hedino vikendom ih punite kad odete u vade selendre! Ovde nam guzve pravite i nista drugo korisno od vas nema!!!

special image