• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEFTINA PUTOVANJA ZA 1. MAJ I USKRS: Do Ohrida za 60 evra, a ponuda za Grčku je tek raspametila turiste

Autor Jana Desovski

Preko agencija možete da pronađete jeftina putovanja za Prvi maj i Uskrs.

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: Shutterstock/mondo/samir cacan

Kuda putovati tokom proleća? Stižu nam prvi neradni dani nakon novogodišnjih i božićnih praznika. Praznik rada koji se obeležava 1. maja praznuje se neradno, a neradni dani će biti 1. i 2. maj. Odmah nakon Prvog maja dolazi i Vaskrs. Prema Zakonu Republike Srbije državni i verski praznici se praznuju neradno.

Građani su odmah to videli kao priliku da negde otputuju pošto se svi neradni dani za prvomajske i uskršnje praznike vezuju. MONDO je proverio šta se nudi od jeftinih putovanja, a ovo su neke od ponuda. Najviše ponuda u agencijama ima za Severnu Makedoniju, tačnije Ohrid.

Cene se kreću od 65 do 75 evra po osobi, a uključen je prevoz autobusom prema programu putovanja, tri noćenja u smeštaju i sluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana. Takođe ono što se nudi za "male pare" jeste rafting na Tari. Za 90 evra u ponudi su tri noćenja na u izabranom smeštaju, autobuski prevoz i rafting sa instruktorima (sva oprema: odela od neoprena, sigurnosni pojas, vesla, itd.)

Takođe, za 105 evra možete da odete i do Grčke, tačnije Halkidikija. Cena aranžmana uključuje prevoz autobusom, tri noćenja i vodiča. Većina putovanja je već rasprodata zbog praznika koji se približava, ali od nekoliko preostalih naišli smo i na putovanje u Temišvar za 59 evra, uključeno je jedno noćenje i prevoz autobusom.

U ovom periodu možete da odete i do Italije, koja je za nijansu skuplja od navedenih. Do Riminija gde noćite tri dana, put i smeštaj će vas koštati 169 evra. Ko planira da ostane u Srbiji, ovo je vremenska prognoza za Prvi maj i Uskrs.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

11:24
AKO SE NA ODMORU RAZBOLITE U OVOJ ZEMLJI SPREMITE SE DA DATE ORGOMAN NOVAC Ekspert otkriva kako da mirne glave odete na PUTOVANJE
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

 (MONDO/J.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image