• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ZA TE PARE RUČAK U CENTRU RIMA": Bezobrazno skupo na Adi, za jedno popodne potrošio malo bogatstvo!

Autor Nevena Davidović

Cene na Adi ove sezone ne prestaju da iznenađuju.

 cene, Ada Cigalnija Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/X/Hibrid Drako genetike

Jedan korisnik je na svom profilu na X-u podelio utiske nakon dana provedenog na beogradskom moru - Adi Ciganliji, uporedivši visinu računa i same cene sa onima u Rimu.

Tokom posеtе jеdnom rеstoranu na Adi Ciganliji nakon nekoliko popijenih pića i porcije paste konobar mu je donеo račun koji ga je šokirao.

"Danas sam za jеdno popodnе na Adi Ciganliji potrošio 4.700 dinara a popio par piva i pojеo nеku pastu. Za tе parе sam ručao u rеstoranu u cеntru Rima porеd Fontanе di Trеvi. Ada bеogradski Mеnhеtn", napisao jе ovaj korisnik i zaključio da će od sada na Adu ići sa mini frižiderom.

Izvor: X/Hibrid Drako genetike

Podsetimo, nedavno je objavljena i fotografija menija jednog restorana na Adi, a građani su bili besni zbog cena. Neskafa je 390, a ledena kafa čak 490 dinara. Što se tiče sokova, flašica gaziranog soka od 0,33 litara je 385 dinara, negazirani sok od 0,2 litara isto toliko, a limunada čak 440 dinara.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:33
Ada ciganlija
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/N.D.)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mare

Ajde bre vise, malo ste dosadni. Svake sezone isto, leti se zalite na Adu kako je skupo, a zimi na Zlatibor i Kopaonik. Prvo ako ti je skupo, sto jedes na Adi, video si jelovnik pre nego sto si porucio, video si i cene i sta sad hoces? Nemoj jesti na Adi, najedi se kuci, pa idi na Adu i resio si problem. Imas kao pare, jedes u Rimu bla bla, a onda se ovde stisnuo na Adi. Pa ajd sad malo da kukam i pljujem po istoj.

Machiavelli 💯

Ne razumem, ko vas tera da idete kad ste realno beda! Sedite kuci i jedite parizer!!! Svi kukate na adu, a ada je realno lepo sredjena i ada nije socijana ustanova za one koji su socijalni slucajevi, juce sam bio na adi i gledam one ljude koji spremahu hranu po ceo na onom suncu, a vama je skupo em se ljudi prze od vrucine em vas sluze i hocete jos da platite hranu kao u Leskovcu na kisosku!!! U svoje selendre se vratite, a Adu ostavite nama Beogradjanim, muka nam je od vas seljaka, niste vi za Beograd shvatite to vi ste navikli na lokalnu prodavnicu i da locete pivo!!!!

special image