Slušaj vest

Idealni su za objekte bez pristupa elektro mreži i doprinose očuvanju životne sredine. Laka instalacija bez potrebe za dodatnim elektro instalacijama.

Ako tražite način da unapredite svoju kontrolu svetlosti i uštedite na troškovima energije, solarni motori za roletne su idealan izbor za vas. Ovi motori kombinuju vrhunsku efikasnost i ekološku prihvatljivost, omogućavajući vam da uživate u maksimalnoj udobnosti uz minimalan uticaj na životnu sredinu.
Šta je tubularni motor na solarni pogon?

Idealno rešenje za sve one koji žele roletne, žaluzine ili ZIP screen zavese na motorni pogon. Tubularni motor na solarni pogon je inovativan uređaj koji koristi energiju sunca za pokretanje roletni, zaklopa i drugih sličnih sistema. Ovi motori su idealni za situacije gde nemate mogućnost povezivanja na elektro mrežu, ili gde želite da optimizujete potrošnju električne energije.

Sasomange screenshot Promo

SOLARP - Tubularni motor za roletne sa solarnim napajanjem

Prednosti solarnih motora

1. Nema povezivanja na elektro mrežu:

Ako vaša lokacija ne omogućava povezivanje na elektro mrežu, solarni motori su idealno rešenje. Oni koriste energiju sunca, omogućavajući vam da upravljate roletnama i drugim sistemima bez potrebe za tradicionalnim izvorima struje.

2. Završili ste fasadu i obradili špaletne?

Ako ste već završili radove na fasadi i špaletama, solarni motori se mogu lako integrisati bez potrebe za dodatnim elektro instalacijama. Ovo znači da možete ugraditi efikasno rešenje koje ne ometa estetski izgled vašeg objekta.

3. Ekonomično trošenje električne energije

Ako želite da uštedite na troškovima električne energije ili sačuvate kapacitet solarnih panela na vašem domu, vikendici ili poslovnom objektu, solarni motori su savršen izbor. Oni smanjuju potrebu za dodatnim električnim energijama, čime doprinosite smanjenju vaših računa za struju.

4. Doprinos očuvanju planete

Korišćenjem solarnih motora, ne samo da štedite energiju, već i doprinosite očuvanju planete. Solarni motori koriste obnovljive izvore energije, smanjujući vaš ekološki otisak i pomažući u očuvanju prirodnih resursa.

Za one koji bolje razumeju tehničke karakteristike:

Model: Tubularni motor za roletne WSERD40-B

Snažnost: 10Nm, 14 o/min – Ova specifikacija označava snagu motora i brzinu kojom se roletne pomeraju, osiguravajući da se pravilno i efikasno upravlja otvaranjem i zatvaranjem.

Integrisana Centralna Jedinica: 433.92 MHz – Omogućava bežičnu kontrolu motora putem daljinskog upravljača ili drugih uređaja za upravljanje.

Punjenje: Punjiva LITHIUM baterija 12V, Ø40 mm – Baterija pruža dugotrajnu energiju i može se puniti pomoću solarnih panela, osiguravajući da motor uvek ima dovoljno snage.

Dužina Motora: 660 mm – Dimenzije motora koje omogućavaju laku ugradnju u različite sisteme roletni.

Solarni Panel: TYB006

Napon Otvorenog Kola: 17V, max struja 270mAh – Ove karakteristike označavaju kapacitet solarnog panela da generiše električnu energiju potrebnu za punjenje baterije motora.

Punjač: 12V/0.9 A DC za WSERD40-B-10/14

Omogućava efikasno punjenje baterije i obezbeđuje stabilan izvor energije za motor.

Prednosti solarnih motora za roletne

1. Ekonomičnost i ušteda: Solarni motori smanjuju potrebu za strujom iz mreže, što može značajno smanjiti vaše troškove električne energije.

2. Ekološka prihvatljivost: Korišćenjem solarne energije, doprinosite očuvanju životne sredine smanjenjem vašeg ekološkog otiska.

3. Laka instalacija i integracija: Tehnologija koju donosi Aluroll omogućava jednostavnu ugradnju i integraciju sa postojećim sistemima roletni, bez potrebe za dodatnim elektro instalacijama.

Solarni motori za roletne sa Aluroll kompanije predstavljaju pametan izbor za svakoga ko želi da poveća efikasnost svog sistema roletni, uštedi na troškovima energije i doprinese očuvanju životne sredine.